Avainperälähetin TG200-avaajalle

Tuotenumero: TURTG200AVP
45,00 
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Nouto lähimmästä Postista

Toimituskustannukset: 9,90 €

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Turner on nosto-ovien tosiammattilainen. Tuotevalikoima kattaa niin teollisuuden ovi- ja lastaussiltaratkaisut, maatalouskäytön kuin taloyhtiöiden ja omakotitalojen asukkaiden vaativat tarpeetkin. Turner tarjoaa parhaat tuotteet, kattavan suunnitt...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Avainperälähetin TG200-avaajalle kuvaus

Turner on nosto-ovien tosiammattilainen. Tuotevalikoima kattaa niin teollisuuden ovi- ja lastaussiltaratkaisut, maatalouskäytön kuin taloyhtiöiden ja omakotitalojen asukkaiden vaativat tarpeetkin. Turner tarjoaa parhaat tuotteet, kattavan suunnittelu- ja asennuspalvelun sekä maanlaajuiset huolto- ja korjauspalvelut. Turner on Suomen suurin nosto-ovitoimittaja.

Varmistaakseen asiakkaillensa erittäin laadukkaan toiminnan, sekä osoittaakseen kantavan vastuunsa ympäristöstä on Turner Group Oy:llä käytössä vuonna 2010 sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä ja ISO 14001 ympäristöjärjestelmä.

Sähköinen oviautomatiikka tuo mukavuutta elämääsi. Kaukosäätimen avulla voit avata ja sulkea oven ilman että sinun tarvitsee välillä poistua autosta. Avauslaitteessa oleva valo syttyy ja sammuu automaattisesti.

Avaimenperälähetin

  • Yhteensopiva TG200 avaajan kanssa

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset