Toukokuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

1-100 / 1955

1955 tuotetta

1-100 / 1955

1955 tuotetta

Ovet

Ovilla voit vaikuttaa suuresti talon ja kodin ulkonäköön ja sisustukseen, niin sisällä kuin ulkonakin, joten haluat varmasti valita niin sisä- ja ulko-oven kuin autotallinkin oven huolella. Netraudassa onkin nyt saatavilla monenlaiseen sisustustyyliin sopivia ovia, jotka ostat kätevästi netistä kotiin tai postiin kuljetettuina. Tutustu siis valikoimaamme pikaisesti, jotta saat kotiisi hyvät ja laadukkaat ovet. Netissä shoppailu on hauskaa ja näppärää!

Laadukkaat ovet kotiin laajasta valikoimastamme

Rakennatko taloa vai suunnitteletko vain uusien ovien hankkimista? Huippulaadukas valikoimamme sisältää paljon erilaisia tyylikkäitä, trendikkäitä sekä klassisia ovia. Meiltä voit hankkia ovet kaikkiin mahdollisiin kodin tiloihin ja huoneisiin, sillä tarjonnastamme löydät niin ulko-ovia, sisäovia, autotallin ovia, varaston ovia kuin parvekkeen ovia. Jos olet hankkimassa kesämökille uutta ovea, löydät meiltä myös mökkiovia. Koska oven on oltava turvallinen ja kovaa kulutusta kestävä, valikoimassamme on tarjolla vain parhaimpia ja laadukkaimpia ovia, jotka säilyvät hyvinä vuodesta toiseen. Valikoimaamme kuuluu monen kokoisia ovia sekä erilaisista materiaaleista, kuten puusta ja lasista, valmistettuja ovia, joten sinun on helppo etsiä juuri sinun taloosi sopiva ovi. Luonnollisesti löydät meiltä myös kaikki tarvittavat lisätarvikkeet, kuten karmit ja painikkeet.

Valikoimamme ovet on valmistettu kestävistä materiaaleista

Meiltä löydät kotiisi kestäviä ja laadukkaita ovia, jotka säilyttävät ulkonäkönsä käytössä pitkään. Ovi kannattaa valita huolella, sillä tyylikäs ovi saa talosi näyttämään entistä tyylikkäämmältä. Naapurisi taatusti kadehtivat taloasi, kun hankit kotiisi uudet ja tyylikkäät ovet. Uuden oven hankinnassa kannattaa ottaa huomioon etenkin oven materiaali ja sen kestävyys sekä tila, johon ovi tullaan sijoittamaan. Ovien koko tuottaa usein hankaluuksia, mutta meidän valikoimamme sisältää monen kokoisia ovia, joten löydät helposti kotiisi juuri oikean kokoisen oven. Ovien lisäksi löydät meiltä taloosi tarpeelliset ja laadukkaat ikkunat. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat tietenkin myös kaikki tarvittavat työkalut, joiden avulla ovien ja ikkunoiden asentaminen sujuu vaivattomasti.

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.