Vinyylin asennustyökalu Pergo

Tuotenumero: PERPGVTOOL
16,10
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 79,00€

(Erillisrahtituote - Pergon toimituskustannukset aina 79.00EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Saat määräalennusta Pergon tuotteista seuraavasti: summan alaraja 1000 € -> alennus 4%, 1500 € -> 6%, 2000 € -> 8%. Alennus lasketaan suoraan ostoskorin summaan.

Lisää kuvia

Kuvaus
Pergon vinyylin asennustyökalu on mainio apuväline vinyylin tarkkaan leikkaamiseen. Työkalun avulla onnistuu suoran ja 90 asteen leikkaaminen. Asennustyökalu suojaa hyvin kättä ja siinä on vetotanko- ja viputoiminto. Työkalu sopii sekä vasen- että...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Vinyylin asennustyökalu Pergo kuvaus

Pergon vinyylin asennustyökalu on mainio apuväline vinyylin tarkkaan leikkaamiseen. Työkalun avulla onnistuu suoran ja 90 asteen leikkaaminen. Asennustyökalu suojaa hyvin kättä ja siinä on vetotanko- ja viputoiminto. Työkalu sopii sekä vasen- että oikeakätisille. Vinyylin leikkaamisessa on suositeltavaa käyttää Pergon vinyylin leikkuuveistä.

Pergon valikoimasta löytyy sopivat tarvikkeet ja työkalut asennukseen. Kuten kaikki Pergo-tuotteet myös tarvikkeet on suunniteltu niin, että lattia säilyttää ominaisuutensa pitkään. Ne varmistavat osaltaan, että lattia säilyy sekä kauniina että toiminnallisena.

Ei ole sama, millä työkaluilla asennustyö tehdään. Käyttämällä asianmukaisia työkaluja ja tarvikkeita varmistetaan työn hyvä lopputulos. Oikeanlaisilla työkaluilla ja tarvikkeilla säästetään myös aikaa – ja rahaa.

Vinyylin asennustyökalu Pergo

  • Tuotemerkki: Pergo
  • Korkeus: 16.00 mm
  • Leveys: 410.00 mm
  • Syvyys: 190.00 mm
  • Pergo-tuotekoodi: PGVTOOL
  • Materiaali: Galvanoitu teräs
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot