Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Pergo – Ympäristöystävälliset, kauniit ja kestävät lattiat

Pergo alkoi valmistaa lattioita vuonna 1977. Nykyään Pergo on noussut Euroopan ja Pohjois-Amerikan johtavaksi lattiavalmistajaksi. Laadukkaat lattiat antavat anteeksi sekä päivittäisen kulutuksen että pienet arkipäiväiset vahingot. Pergon lattiat myös hylkivät likaa, joten ne on helppo ja vaivaton pitää puhtaana. Lattialiitosten vahvan rakenteen ansiosta niihin ei kerry likaa.

Pergon laminaattilattioita on saatavana useita eri vaihtoehtoja. Esimerkiksi kirsikka, akaasia, mahonki, wenge, pyökki, vaahtera sekä useita kymmeniä erikoisvärejä. Laajasta värivalikoimasta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiseen kotiin.

Erityisen TitanX-pinnan rakenne yhdessä tiheän runkomateriaalin kanssa tekevät lattiasta erittäin iskun kestävän. Lisänä oleva suojakerros takaa parhaan naarmunkestävyyden koko markkinoilla. Ei enää murhetta korkokenkien tai vaikkapa lemmikkieläinten kynsien varalta. Pergon lattiat säilyttävät alkuperäiset pintaominaisuutensa huomattavasti muita laminaattilattioita kauemmin. Lisäksi runkorakenne hylkii kosteutta ja saumat on käsitelty kosteudenestolla.

Lattia rakentuu monipuolisesta kokonaisuudesta ja asennuksen avuksi tarvitaan joitain lisätarvikkeita. Siksi tuotevalikoimaa täydentävät yhteensopivat tuotteet kuten paneelit ja listat, lattian alusmateriaalit, maalit ja liimat. Kun tavoitteena on luoda tunnelmaa ja toteuttaa sisustusta valaistuksen avulla, on ratkaisu LED-lattiavalo, joka voidaan asentaa joko lattiaan tai seinään.

Myös Pergon parketit tunnetaan tinkimättömästä laadusta ja kauniista ulkonäöstä. Parketteja on saatavana niin saarnista kuin tammesta valmistettuna. Täydellisen kattavaa lattiavalikoimaa osaltaan täydentävät vinyylilattiat, jotka sopivat persoonallisempiinkin koteihin. Vinyylilattialla on erityisen miellyttävä kävellä ja puhtaanapito sujuu helposti.

Pergolla otetaan ympäristö huomioon kaikessa toiminnassa, myös kierrätys on keskeistä ympäristöstrategiassa. Tuotteiden sisältö koostuu 80% metsäteollisuudelta jäävästä ylijäämäpuusta. Tuotannossa käytetään myös ainoastaan uusiutuvia puulajeja, mistä todistaa PEFC-sertifikaatti. Pergo olikin ensimmäinen laminaattilattioiden valmistaja, joka sai arvostetun ISO 14001-sertifikaatin ympäristöjärjestelmälleen. Lisäksi Pergo sai ensimmäisenä lattiavalmistajana pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin. Kaikki tämä osoittaa, että Pergo on myös ympäristön kannalta mainio valinta.

Lue lisää tuotteista: www.pergo.fi

1-100 / 351

351 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 351

351 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16