Pergo – Ympäristöystävälliset, kauniit ja kestävät lattiat

Pergo alkoi valmistaa lattioita vuonna 1977. Nykyään Pergo on noussut Euroopan ja Pohjois-Amerikan johtavaksi lattiavalmistajaksi. Laadukkaat lattiat antavat anteeksi sekä päivittäisen kulutuksen että pienet arkipäiväiset vahingot. Pergon lattiat myös hylkivät likaa, joten ne on helppo ja vaivaton pitää puhtaana. Lattialiitosten vahvan rakenteen ansiosta niihin ei kerry likaa.

Pergon laminaattilattioita on saatavana useita eri vaihtoehtoja. Esimerkiksi kirsikka, akaasia, mahonki, wenge, pyökki, vaahtera sekä useita kymmeniä erikoisvärejä. Laajasta värivalikoimasta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiseen kotiin. Erityisen TitanX-pinnan rakenne yhdessä tiheän runkomateriaalin kanssa tekevät lattiasta erittäin iskun kestävän. Lisänä oleva suojakerros takaa parhaan naarmunkestävyyden koko markkinoilla. Ei enää murhetta korkokenkien tai vaikkapa lemmikkieläinten kynsien varalta. Pergon lattiat säilyttävät alkuperäiset pintaominaisuutensa huomattavasti muita laminaattilattioita kauemmin. Lisäksi runkorakenne hylkii kosteutta ja saumat on käsitelty kosteudenestolla.

Valikoimastamme löydät myös Pergo-parketit. Pergon parketit ovat erityisen suosittuja niiden vedenkestävyyden ansiosta, mikä lisää monipuolisempia ja huolettomampia käyttömahdollisuuksia. Pergon parkeissa on StayClean-suojaus, joka antaa parketeille korkean kestävyyden likaa ja kosteutta vastaan. Pergon parketit ovat erinomainen valinta esimerkiksi keittiöihin, joissa perinteinen puulattia ei välttämättä kestäisi käyttöä yhtä hyvin. Kaikki Pergo-parketit sisältävät elinikäisen takuun.

Lattia rakentuu monipuolisesta kokonaisuudesta ja asennuksen avuksi tarvitaan joitain lisätarvikkeita. Siksi tuotevalikoimaa täydentävät yhteensopivat tuotteet kuten Pergo-listat, lattian alusmateriaalit ja lattialiimat.

Myös Pergon vinyylilattiat tunnetaan tinkimättömästä laadusta ja kauniista ulkonäöstä. Vinyylilattialla on erityisen miellyttävä kävellä ja puhtaanapito sujuu helposti.

Pergolla otetaan ympäristö huomioon kaikessa toiminnassa, myös kierrätys on keskeistä ympäristöstrategiassa. Tuotteiden sisältö koostuu 80% metsäteollisuudelta jäävästä ylijäämäpuusta. Tuotannossa käytetään myös ainoastaan uusiutuvia puulajeja, mistä todistaa PEFC-sertifikaatti. Pergo olikin ensimmäinen laminaattilattioiden valmistaja, joka sai arvostetun ISO 14001-sertifikaatin ympäristöjärjestelmälleen. Lisäksi Pergo sai ensimmäisenä lattiavalmistajana pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin. Kaikki tämä osoittaa, että Pergo on myös ympäristön kannalta mainio valinta.
Lue lisää tuotteista: www.pergo.fi

1-48 / 261

261 tuotetta

1-48 / 261

261 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.