Ale kohtasi Alen! Kampanja-aikaa jäljellä:

Robottiruohonleikkurin asennus yli 999m2 laitteille

Tuotenumero:
asennus-robotti-2000
Asennuksen maakunta
Uusimaa
Uusimaa
Pirkanmaa
Varsinais-Suomi - pois lukien saaret ja saaristo
Kanta-Häme
340,00 
kpl
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Robottiruohonleikkurin asennuspalvelu

Asennukset suorittavat robottiruohonleikkureihin erikoistuneet asentajaverkostomme asentajat, joilla on vankka kokemus leikkureiden asentamisesta ja tietämys laitteiden toiminnan mahdollisuuksista ja rajoitteista. Luotettavien ammattilaisten toimesta tehdyllä asennuksella varmistat, että työt tehdään sovittuna aikana, sovitulla toimitussisällöllä, asennusohjeita noudattaen ja laadukkaasti.

Palvelun saatavuus

Palvelu on saatavilla Uudenmaan, Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Varsinais-Suomen alueella, pois lukien saaret ja saaristo. Asennuspalvelu on ostettavissa ympäri vuoden, mutta asennukset suoritetaan 1.5.-30.9. välisenä aikana. Asennukset pyritään toteuttamaan kahden viikon sisällä tilauksesta.

Palveluun sisältyy

Palvelu sisältää asennuksen suunnittelun, rajakaapelin asennuksen max. 250 metriä tilaajan tarvikkeilla, latausaseman asennuksen, tarvittavat kytkennät, laitteen käyttöönoton ja laitteen käyttöopastuksen perustoimintojen osalta. Rajakaapelit upotetaan nurmialueella maanpinnan alle kaapelin upotuskonetta käyttäen aina kun se on mahdollista. Leikkuualueilla olevien esteiden kierrossa osa kaapeleista saatetaan joutua toteuttamaan pinta-asennuksena.

Palveluun ei sisälly

Rajakaapelit ja muut asennustarvikkeet, pihan siivous, nurmialueen kunnostustyöt, raja-alueiden rakennustyöt, sähkötyöt, mahdolliset sähkökaapelin upotustyöt ja kaapelin upotukset nurmialueen ulkopuolisilla alueilla.

Lisätyöt ja lisätarvikkeet

Rajakaapelia saattaa olla tarve asentaa enemmän, kuin mitä perusasennukseen sisältyy. Asennus voidaan toteuttaa lisätöinä 1 €/m lisähintaan tilaajan rajakaapeleita käyttäen. Rajakaapeli voidaan myös hankkia asentajalta 1 €/m lisähintaan. Lisätarvikkeet ja työt tilataan suoraan asentajalta ja asentaja laskuttaa tilaajaa.

Asennukseen valmistautuminen

Asentaja on puhelimitse yhteydessä palvelun tilaajaan muutaman arkipäivän sisällä tilauksesta asennusajankohdan sopimisen merkeissä. Ennen sovittua asennusajankohtaa tulisi nurmialueelle suorittaa mahdolliset tarvittavat kunnostustyöt, kuten kuoppien täyttämiset ja esteiden poistamiset. Nurmialue tulisi myös leikata max. viikko ennen asennusta. Robottileikkurin latausasemalle pitää olla sähkövaraus ja näin aseman läheisyydessä tulisi olla maadoitettu vikavirtasuojan takana oleva pistorasia. Max. etäisyys pistorasian ja latausaseman välillä riippuu latausaseman liitinjohdon pituudesta, joka yleensä on ~8 m, mutta on varmistettava mallikohtaisesti.

Ennen asennusta

Asennuksen alkaessa tulisi palvelun tilaajan, tai hänen valtuuttamansa henkilön olla asennuspaikalla. Asentajan kanssa käydään lävitse asennusalue, esteiden kiertojen toteutukset, latausaseman sijainti ja mahdolliset asennusalueella olevat kaapeloinnit ja putkitukset. Samalla määrittyy mahdolliset lisätyön ja lisätarvikkeiden tarpeet, sekä arvioitu asennusaika. Järjestelmän käyttöopastus edellyttää paikalla oloa asennuksen valmistumisen jälkeen. Tämä ei ole välttämätöntä järjestelmän käyttöönottamiseksi, mutta on suositeltavaa.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Asennuspalvelut
 • Saatavuus: Uusimaa, Kanta-Häme ja Varsinais-Suomi, pois lukien saaret ja saaristo
 • Helppoa ja luotettavaa
 • Kotitalousvähennys

Asennuspalvelu sisältää:

 • Asennuksen suunnittelun
 • Max. 250 m rajakaapelin asennuksen (ylimenevästä määrästä lisähinta)
 • Lastausaseman asennuksen ja kytkennät
 • Laitteen käyttöönotto ja käyttöopastus perustoimintojen osalta

Robottiruohonleikkurin asennuksen kotitalousvähennys

Robottiruohonleikkurin asennus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Arvostelut

Kysymykset

Yhteensä 2 kysymystä
Lajitteluperuste: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 2vastausta
  Tim69 · 12.7.2021
  Asennuspalvelua tarvitsisin kymenlaakson alueella ,koska mahdollista?
  1. Tuotetuki Netrauta · 13.7.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Robottiruohonleikkurin asennuspalvelu on saatavilla tällä hetkellä Uudenmaan, Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Varsinais-Suomen alueella.
  2. Bob7 · 13.7.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Itse tilasin asennuksen ja siinä kesti reilusti toista kuukautta, että sain asennuksen. Ja silloinkin jouduin itse ottamaan asennus firmaan yhteyttä, koska heistä ei ollut vieläkään mitään kuulunut. Tulivat kuitenkin paikalle ja hoitivat homman hyvin.
 2. 1vastaus
  MR79 · 7.5.2020
  Onko Jämsän alueelle saatavilla robottiruohonleikkurin kaapelin asennusta?
  1. Asennuspalvelut · 11.5.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Saamme sovittua asennuksen kyllä, laitatko lisätietoa myynti@netrauta.fi

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18