1-100 / 502

502 tuotetta

1-100 / 502

502 tuotetta

Ruohonleikkurit
Kaunis ja hyvin hoidettu nurmikko on puutarhan kunkku. Nurmi kiittää huolenpidosta sekä tasaisin väliajoin toistuvasta leikkauksesta. Huonoa ruohonleikkuria ei tule käytettyä tarpeeksi usein, ja nurmi kärsii. Ruohonleikkurit kannattaakin valita pihan koon ja mieltymystesi mukaan. Suuren nurmialueen omistaja innostuu tehokkaasta päältä ajettavasta menopelistä. Tällä perheen teinitkin mielellään huristelevat viikkorahansa eteen. Mukavuudenhaluinen hankkii robottileikkurin, joka ahkeroi pihanurmikon parissa päivittäin. Sähkökäyttöinen ruohonleikkuri käynnistyy varmasti ja vaivattomasti. Akkukäyttöiset mallit hyödyntävät viimeisintä tekniikkaa. Pienessä puutarhassa tulee hyvin toimeen ekologisella ja edullisella työnnettävällä mallilla. Kunto kasvaa, kun ruoho lyhenee! Lisäksi nettikaupastamme saat tutut bensiinikäyttöiset ruohonleikkurit.

Ruohonleikkurit akkukäyttöisinä, päältä ajettavina ja robotteina

Lithium-akku on turvallinen, tehokas ja ympäristöystävällinen valinta. Akkukäyttöiset ruohonleikkurit ovat myös kustannustehokas vaihtoehto puutarhassa työskentelyyn. Akku ladataan pikalaturilla. Suuren nurmialueen omistaja säästää aikaa ja vaivaa valitessaan päältäajettavat leikkurit. Nettikaupastamme löydät golfkentiltä ja jalkapalloareenoilta tutut ammattilaistenkin suosimat ruohonleikkurit. Jos nurmikon hoito on sinusta tylsää työtä, tutustu robottikäyttöisten ruohonleikkuriemme mallistoon. Robotti vapauttaa sinut ruohonleikkurin kahvasta. Yllätyt huomatessasi, miten tunnollisesti robotti kiertää nurmialueesi haluamanasi aikana, vaikka keskellä yötä. Robotti-ruohonleikkurit varmistavat, että nurmikkosi pysyy siistinä myös silloin, kun olet poissa kotoa.

Toimitamme ruohonleikkurit kotiovellesi

Perehdy laajaan mallistoomme ja valitse edullinen uusi työväline puutarhatöihin jo tänään. Toimitamme nettikaupastamme tilatut ruohonleikkurit nopeasti ja pääset toteamaan tuotteidemme erinomaisen leikkuujäljen omalla pihallasi. Tuotekorteista löydät tarjoamamme kotiinkuljetusvaihtoehdot. Sujuva palvelumme auttaa sinua saamaan jokaisen puutarhurin ylpeydenaiheen eli kauniin ja hyvin hoidetun nurmikon.

Huippulaadukkaat ruohonleikkurit verkkokaupastamme

Meidän mielestämme verkkokaupassa asioimisen tulee olla helppoa ja maksutapoja on oltava kattavasti. Tilauksen tekeminen käy tuossa tuokiossa. Maksu hoituu turvallisesti verkkopankin, luottokortin tai ennakkolaskun avulla. Ystävällinen myyntipalvelumme vastaa mielellään valikoimaamme tai ostotapahtumaa koskeviin kysymyksiisi. Nettikaupastamme saat markkinoiden parhaat ruohonleikkurit. Jos nurmikkosi kaipaa muutakin piristystä, siirtonurmi ja nurmikon hoito -katerogiastamme löydät kaiken tarpeellisen. Kaikilla tuotteillamme on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16