Robottiruohonleikkurit

1-53 / 53

53 tuotetta

1-53 / 53

53 tuotetta

Robottiruohonleikkurit

Robottiruohonleikkurit ovat työvälineitä, joihin on helppo ihastua. Laite on ahkera ja tarvitsee vain vähän huoltoa. Nurmikko pysyy jatkuvasti siistinä, sillä leikkuriterät siistivät nurmipintaa päivittäin. Kuten perinteisessäkin ruohonleikkurissa, voit valita leikkauskorkeuden mielesi mukaan. Käyttäjä asettaa haluamansa ajankohdan, jolloin leikkuri lähtee kiertämään rajakaapeleilla merkittyä aluetta yleensä noin tunniksi kerrallaan. Kun akku tarvitsee latausta, laite hakeutuu telakkamaisen latausaseman luokse ja jatkaa akun latauduttua nurmikon leikkaamista. Nurmisilppua syntyy pieniä määriä kerrallaan, eikä sitä tarvitse haravoida pois. Silppu toimii nurmikon lannoitteena.

Robottiruohonleikkurit ovat helppokäyttöisiä

Robottiruohonleikkurit sopivat monenkokoisille pihamaille. Ennen laitteen käyttöönottoa rajakaapelit kaivetaan nurmikon sisään. Näin varmistetaan, ettei leikkuri tee kukkapenkeistä silppua eikä harhaudu kulkemaan pihakiveyksille. Akun latausyksikkö tarvitsee sähköpistorasian lähelleen. Naapurille laitetta ei voi lainata, sillä se ei toimi muualla kuin käyttäjän omalla pihalla. Huolehdi, ettei pihanurmikolla ole esimerkiksi isoja risuja tai lasten leluja, robottiruohonleikkuri voi tehdä työtään rauhassa. Ja sinä voit keskittyä ihailemaan kaunista ja silminnähden hyvinvoivaa nurmikkoasi!

Robottiruohonleikkurit sujuvasti netistä

Robottiruohonleikkurin valintaan vaikuttavat muun muassa leikattavan pihanurmikon koko sekä akun laatu. Joissakin malleissa ruohonleikkuria ohjataan älypuhelimella. Netrauta myy alan markkinajohtajien Gardenan, Boschin ja Robomow'n robottiruohonleikkureita. Meiltä saat lisävarusteet, kilpailukykyiset hinnat ja tietysti sujuvan palvelun. Tilauksen maksu hoituu verkkopankissasi – voit myös maksaa yleisimmillä luottokorteilla. Malta vielä hetki ja odota tilauksen saapumista… siihen ei mene kauan! Ruohon leikkaamisesta säästyy varsinkin isommalla pihalla yllättävän paljon aikaa johonkin muuhun. Ehkä nautit grillaamisesta ja kasvatat omat chilit antamaan potkua marinadeihin. Netraudasta saat esimerkiksi monenkokoiset kasvihuoneet, joissa viherpeukalon viljelykset saavat hyvät olosuhteet läpi kasvukauden.

Netraudasta robottiruohonleikkurit ja paljon muuta pihaan

Kotisivujemme Piha-valikosta löydät laajan valikoiman tarvikkeita puutarhaasi. Olemme miettineet asioinnin sinulle mahdollisimman vaivattomaksi. Netraudan myyntipalvelu on kuitenkin apunasi, jos jokin tuotteen valitsemiseen tai tilaamiseen liittyvä asia mietityttää. Otathan meihin yhteyttä, jos haluat maksaa tilauksesi ennakkolaskulla. Osalla tuotteitamme on myös 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Psst! Tilaa myös uutiskirje, niin saat tiedot uutuustuotteistamme ja houkuttelevista tarjouksistamme ensimmäisten joukossa.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16