Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Robottiruohonleikkurit

Robottiruohonleikkurit ovat työvälineitä, joihin on helppo ihastua. Laite on ahkera ja tarvitsee vain vähän huoltoa. Nurmikko pysyy jatkuvasti siistinä, sillä leikkuriterät siistivät nurmipintaa päivittäin. Kuten perinteisessäkin ruohonleikkurissa, voit valita leikkauskorkeuden mielesi mukaan. Käyttäjä asettaa haluamansa ajankohdan, jolloin leikkuri lähtee kiertämään merkittyä aluetta yleensä noin tunniksi kerrallaan. Kun akku tarvitsee latausta, laite hakeutuu telakkamaisen latausaseman luokse ja jatkaa akun latauduttua nurmikon leikkaamista.

1-48 / 92

92 tuotetta

1-48 / 92

92 tuotetta

Robottiruohonleikkurit

Oletko miettinyt, mikä robottiruohonleikkuri olisi paras valinta juuri sinun puutarhaasi tai nurmialueellesi? Tutustu kattavaan robottiruohonleikkurien valintaoppaaseen, jossa vertailemme markkinoiden uusimpia malleja, niiden innovatiivisia ominaisuuksia ja annamme käytännöllisiä vinkkejä oikean robottiruohonleikkurin valitsemiseksi. Ei enää arvailuja – löydä täydellinen robottiruohonleikkuri, joka tekee nurmikonhoidosta helppoa ja säästää aikaa.

Miten robottiruohonleikkuri toimii?

Robottiruohonleikkuri on ohjelmoitu leikkaamaan ruoho tietyllä alueella, ja niissä on eri toimintatapoja riippuen robottiruohonleikkurin mallista. Suurimpaan osaan robottileikkurimalleista voi ohjelmoida leikkuun tapahtuvan juuri silloin kun se itselle parhaiten sopii ja useimpia malleja voi ohjata älylaitteella. Osa robottileikkureista leikkaa nurmikkoa täysin sattumanvaraisesti, mutta älykkäämmät mallit leikkaavat nurmikkoa loogisesti ja säätävät leikkuumäärän nurmikon kasvun mukaan. Joissain robottileikkurimalleissa leikattava alue määritellään rajakaapeleiden avulla. Osa uusimmista robottiruohonleikkureista hyödyntää satelliittinavigointijärjestelmää, jolloin leikkuri määrittää itselleen virtuaaliset leikkuualueet.

Miksi kannattaa hankkia robottiruohonleikkuri?

Ruohonleikkurirobotin avulla voit säästää aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse viettää aikaa ruohonleikkuun parissa. Voit käyttää vapaa-aikaasi muihin harrastuksiin tai rentoutua. Ruohonleikkurirobotti on helppo käyttää. Se voidaan asettaa ajastimeen ja se aloittaa työnsä automaattisesti. Netraudasta voit hankkia robottiruohonleikkurin asennuspalvelun, jossa ammattilaiset asentavat laitteen asiakkaan pihaan. Asennuspalvelun avulla robottiruohonleikkuri saadaan asennettua oikein ja varmistetaan sen tehokas toiminta. Ammattilaisen asentamana robottiruohonleikkuri voidaan asentaa nopeasti ja vaivattomasti, mikä säästää asiakkaan aikaa ja energiaa. Voit tilata robottiruohonleikkurin asennuspalvelun helposti verkkosivuiltamme.

Onko robottiruohonleikkuri turvallinen käyttää?

Robottiruohonleikkurit ovat yleisesti turvallisia käyttää, koska niissä on useita turvatoimintoja. Ne on varustettu törmäysantureilla, jotka estävät niiden törmäämisen esteisiin. Lisäksi ne ovat varustettu automaattisella sammutusjärjestelmällä, joka pysäyttää leikkurin, jos se kaatuu tai kallistuu liikaa. Robottiruohonleikkurin turvallisuus eläimille, kuten siileille ja lemmikeille, on myös tärkeä huomioida sen käytössä. Esimerkiksi GARDENA smart App -sovelluksessa on saatavilla ns. yöeläintoiminto, jolloin robottiruohonleikkuri leikkaa vain päiväsaikaan eikä öisin, jolloin siilit ovat aktiivisimmillaan liikkeellä. Myös omalla huolellisella käyttöohjeiden noudattamisella voi vaikuttaa robottiruohonleikkurin turvallisuuteen.

Stiga A -sarjan rajalangaton robottiruohonleikkuri - täydellinen ratkaisu terveelle ja kauniille nurmikolle

Nurmikon automaattinen hoito on kehittynyt huimasti viime vuosina, ja yksi suurimmista edistysaskeleista on ollut rajalangaton robottiruohonleikkuri. Stiga on tunnettu brändi, joka on ollut merkittävä vaikuttaja innovatiivisissa robottiruohonleikkureissa. Stigan robottiruohonleikkurit ovat suunniteltu kestämään ja niiden terät on valmistettu erityisestä metalliseoksesta, joka säilyttää terävän reunan pitkään. Stiga A -sarjan robottileikkurit ovat täysin autonomisia ja ne osaavat tarkasti leikata nurmikon niin, että se pysyy terveenä. Niiden asennus on helppoa, sillä rajakaapelia ei tarvita, vaan työskentelyalue määritellään sovelluksella. Robottileikkurin reitti on optimoitu RTK AGS -teknologian avulla, joka käyttää 4G-signaalia. Esimerkiksi Stiga A 5000 robottiruohonleikkuri on sarjan tehokkain malli, joka on varustettu kuudella leikkuuterällä, jotka mahdollistavat erittäin tarkan leikkuutuloksen. Sen terät ovat myös turvalliset, sillä ne voivat kääntyä vapaasti, jos ne joutuvat kosketuksiin kiinteän esineen kanssa. Sovellus mahdollistaa myös monipuoliset asetukset, kuten eri leikkuukorkeudet ja poissuljetut leikkuualueet. Stigan pilvipalvelun ja itse robottiruohonleikkurin välillä tapahtuva tiedonsiirto mahdollistaa robotin tehokkaan toiminnan ja tarkkuuden. Rajalangaton robottiruohonleikkuri on kätevä, helppo ja aikaa säästävä ratkaisu nurmikon hoitoon.

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.