Laminaattileikkuri Pergo ammattilaiselle

Tuotenumero: PERPGLAMCUT
122,70
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 79,00€

(Erillisrahtituote - Pergon toimituskustannukset aina 79.00EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Saat määräalennusta Pergon tuotteista seuraavasti: summan alaraja 1000 € -> alennus 4%, 1500 € -> 6%, 2000 € -> 8%. Alennus lasketaan suoraan ostoskorin summaan.

Kuvaus
Pergon laminaattileikkuri on ammattikäyttöön tarkoitettu kätevä apuväline. Jos laminaattilankkuja on sahattava, laminaattileikkuri on oikea työkalu tähän hommaan. Se on käsikäyttöinen eikä siis tarvitse sähköä. Leikkuri ei myöskään tuota pölyä ja ...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Laminaattileikkuri Pergo ammattilaiselle kuvaus

Pergon laminaattileikkuri on ammattikäyttöön tarkoitettu kätevä apuväline. Jos laminaattilankkuja on sahattava, laminaattileikkuri on oikea työkalu tähän hommaan. Se on käsikäyttöinen eikä siis tarvitse sähköä. Leikkuri ei myöskään tuota pölyä ja soveltuu siksi hyvin sisätiloihin. Tämä jämäkkä leikkuri on säädettävä ja sillä voidaan leikata laminaattilankkuja myös pituussuuntaan.

Pergon valikoimasta löytyy sopivat tarvikkeet ja työkalut asennukseen. Kuten kaikki Pergo-tuotteet myös tarvikkeet on suunniteltu niin, että lattia säilyttää ominaisuutensa pitkään. Ne varmistavat osaltaan, että lattia säilyy sekä kauniina että toiminnallisena.

Ei ole sama, millä työkaluilla asennustyö tehdään. Käyttämällä asianmukaisia työkaluja ja tarvikkeita varmistetaan työn hyvä lopputulos. Oikeanlaisilla työkaluilla ja tarvikkeilla säästetään myös aikaa – ja rahaa.

Laminaattileikkuri Pergo ammattilaiselle

  • Tuotemerkki: Pergo
  • Korkeus: 230.00 mm
  • Leveys: 700.00 mm
  • Syvyys: 280.00 mm
  • Pergo-tuotekoodi: PGLAMCUT
  • Materiaali: Teräs
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)