Nukkamatto Arica mix 170x240 cm musta/valkoinen

Tuotenumero: BYT132847
649,90 €
519,90
Säästät: 130,00 €
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 59 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

ALE!
-20%
ALE
Kuvaus
Matolla viimeistelet huoneen sisustuksen. Arica nukkamatto on käsintehty ja sitä on saatavana monenvärisenä ja -kokoisena ja -kuvioisena. Paksu ja tuuhea nukka on jalan alla mukavan pehmeä samalla kun se tuo lämpöä ja vaimentaa ääntä.  Hoito-ohjee...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Nukkamatto Arica mix 170x240 cm musta/valkoinen kuvaus

Matolla viimeistelet huoneen sisustuksen. Arica nukkamatto on käsintehty ja sitä on saatavana monenvärisenä ja -kokoisena ja -kuvioisena. Paksu ja tuuhea nukka on jalan alla mukavan pehmeä samalla kun se tuo lämpöä ja vaimentaa ääntä.  

Hoito-ohjeet:
 - Maton käyttöikä lisääntyy huomattavasti kun sen pitää puhtaana. Puhtaanapitoon riittää säännöllinen imurointi (n. 2 kertaa viikossa) ja maton tuulettaminen silloin tällöin. 
 - Suositeltavia puhdistustapoja ovat tasovesipesu tai kuivapesu pesulassa. Mahdolliset tahrat tulee poistaa matosta heti. Tahranpoistoon suosittelemme vaahtopesua.

Yleistä

  • Huomaa, että tietokoneen näyttö saattaa vääristää maton väriä.

Tuotetiedot
Tämä matto on käsintehty. Matto sidotaan tuftauspistoolilla, jolla nukkalangat painetaan pohjamateriaalin läpi toivottuun kuvioon. Nukka liimataan kaksoispohjan väliin, jotta se pysyy paikoillaan, jonka jälkeen se leikataan ja trimmataan. Tällä tekniikalla saadaan tehtyä nopeasti mattoja, joiden kuvio ja tyyli eroavat toisistaan. Maton pohjassa oleva ohut lateksikalvo estää sen liukumisen lattialla.

Nukkamatto Arica mix 170x240 cm musta/valkoinen

  • Väri: Valkoinen, Musta
  • Koko: 170x240 cm
  • Leveys: 170 cm
  • Pituus: 240 cm

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset