Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Matot

Matot ovat tärkeä osa kodin sisustusta ja tyylikkäällä matolla viimeistelet kokonaisuuden. Valitse matto huoneen käyttötarkoituksen mukaan. Olohuoneen matoksi kannattaa valita tarpeeksi suuri matto, lastenhuoneen matoksi sopii vaikkapa hauskasti kuvioitu matto inspiroimaan leikkejä kun taas eteisen mattona toimii käytännöllinen kulutusta kestävä matto.

1-48 / 2140

2140 tuotetta

1-48 / 2140

2140 tuotetta

Matot

Netraudan mattovalikoima sisältää valtavan määrän erilaisia mattoja, jotka ostat helposti netistä. Tilaus toimitetaan joko suoraan kotiisi tai lähimpään postitoimipaikkaan. Tutustu nyt laajaan valikoimaan ja tilaa upea matto kotiisi!

Tyylikkäät matot tuovat kotiin tunnelmaa

Huippulaajasta valikoimastamme löydät juuri oikeanlaisen maton kodin jokaiseen huoneeseen. Matoilla saat kotiisi helposti lämpöä ja tunnelmaa, ja matto myös vaimentaa erilaisia ääniä. Valikoimassamme on esimerkiksi monista erilaisista materiaaleista valmistettuja mattoja, kuvioituja mattoja, yksivärisiä mattoja, pyöreitä mattoja, pitkiä mattoja ja isoja mattoja. Meillä on myös viimeisten trendien mukaisia mattoja, kuten juuttimatot, sekä klassisia ja ajattomia vaihtoehtoja. Ovatko vanhat mattosi jo loppuun kuluneita ja kauhtuneita? Valikoimastamme hankit helposti kotiisi uudet laadukkaat matot huoneeseen kuin huoneeseen. Jos etsit olohuoneen mattoa, voit valita yksivärisen, kuviollisen tai raidallisen maton huoneeseen tunnelmaa luomaan. Olohuoneeseen kannattaa valita tarpeeksi suuri matto, jolloin kalusteista on helppo koota upea yhtenäinen kokonaisuus. Valikoimassamme esimerkiksi koot 140x200 cm, 160x230 cm ja 200x300 cm.

Hanki nyt kestävät ja laadukkaat matot valikoimastamme

Mattovalikoimassamme on tarjolla todella runsaasti erilaisia toinen toistaan upeampia vaihtoehtoja. Mattoa valitessa kannattaa ensin miettiä, mihin tilaan tai huoneeseen olet hankkimassa mattoa, sillä maton materiaali kannattaa yleensä valita huoneen käyttötarkoituksen mukaan. Eteiseen sopii hyvin kulutusta kestävä matto, kun taas olohuoneeseen voi valita arempiakin materiaaleja. Kaunis matto kruunaa sisustuksen ja luo kotiisi tunnelmaa ja lämpöä. Matto kannattaakin valita huolella, sillä laadukkaat matot kestävät käytössä vuosia. Mattojen lisäksi löydät laajan valikoiman verhoja sekä upeita koristetyynyjä ja tyynynpäällisiä, joiden avulla voit helposti muuttaa huoneen sisustusta ja tunnelmaa.