Sivuverho Vallila Piparikylä 240x140cm, sininen

Tuotenumero: VALCT001984-4
ALE!
-25%
31.1. asti
TARJOUS
59,00 €
44,25 
Säästät: 14,75 €
TAI
Tarjous on voimassa 31.1.2019 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Nouto Postista

Toimituskustannukset: 5,90 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Jouluinen sininen Piparikylä-sivuverho. Vallilan Piparikylä on iloinen, touhukas ja jouluinen kuosi, jonka aihe ammentaa joulupipareista. Joulupiparien leipominen ja koristelu on ihanan lämminhenkinen joulunajan traditio. Tähän jouluiseen puuhaan ...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Sivuverho Vallila Piparikylä 240x140cm, sininen kuvaus

Jouluinen sininen Piparikylä-sivuverho. Vallilan Piparikylä on iloinen, touhukas ja jouluinen kuosi, jonka aihe ammentaa joulupipareista.
Joulupiparien leipominen ja koristelu on ihanan lämminhenkinen joulunajan traditio. Tähän jouluiseen puuhaan voi ryhtyä yhdessä perheen tai ystävien kesken. Yhteistyönä syntyi myös Piparikylä-kuosi: Vallilan kuosisuunnittelijat ovat suunnitelleet kuosin yhdessä. Jokainen suunnittelija on piirtänyt tai maalannut kuosiin 3-4 piparitaloa, ja kuosin on sommitellut Tanja Orsjoki. Piparikylä sopii jouluisen teemansa ansiosta mainosti osaksi joulukodin sisustusta. Piparikylä lumoaa sinisellä taustalla.

Valmisverhon yläreunassa on tankokuja sekä rypytysnauha ripustamista varten. Sivureunat ja helma ovat päärmätyt. Pakkauksessa mukana myös liimanauha verhojen lyhennystä varten. Tarkista aina verhon pituus ennen lyhentämistä! Verhopakkaus sisältää yhden verhon. Pesu 30°C.

Vallilan Syksy/Talvi 2017 sisustuskokoelma uhkuu suomalaisen luonnon vivahteikkuutta ja tunteiden ja tunnelmien monimuotoisuutta: iloa, seesteisyyttä, kuulautta ja runsautta. Mallisto kantaa nimeä Uljas Suomi. Kokoelman kuosit ikuistavat monta mielipaikkaa: suvun kesäpaikan elonkorjuun aikana, hiihtoladun, peltomaiseman ja kylänraitin. Tutut ja rakkaat näkymät ovat kunniapaikalla juhlakokoelmassamme. Keskeisiä teemoja ovat myös perinteet, valo ja hiljaisuus. Muistot ja perinteet punoutuvat osaksi kaunista ja merkityksiä täynnä olevaa sisustusta. AW17-kokoelman värimaailma on johdettu havunvihreästä, tammenterhoista, lumihiutaleista, kuutamon sinestä, lumoavasta iltakajosta, välkehtivästä metsälammesta ja päivän rajapintahetkien levollisesta hämärästä.

Sivuverho Vallila Piparikylä 240x140cm, sininen

  • Väri: Sininen
  • Suunnittelija: Vallila Design Studio
  • Materiaali: 83% Puuvilla, 17% Polyesteri
  • Valmisverhon yläreunassa on tankokuja sekä rypytysnauha ripustamista varten. Sivureunat ja helma ovat päärmätyt.
  • Pesu: 30°C
  • Koko: 240x140 cm
  • EAN: 6419835090850
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18