Verhot

Verhoilla on sisustuksessa monta muutakin tehtävää kuin torjua ikkunoiden akvaariovaikutelmaa. Verhot luovat tunnelmaa, imevät ääniä ja siivilöivät liian valon. Suora auringonvalo tekee televisionkatselusta mahdotonta ja haalistaa esimerkiksi suoraan kirjahyllyyn osuessaan kirjojen selkämykset.

Vallila - rautaa ja rakkautta!

1-100 / 1821

1821 tuotetta

1-100 / 1821

1821 tuotetta

Verhot

Sälekaihtimet näyttävät karuilta ilman kauniisti laskeutuvia sivuverhoja tai kappaa. Panosta siis verhoihin sisustuksen ja mukavuuden nimissä! Netraudan verhovalikoimasta saat valmiiksi ommellut verhot nopeasti toimitettuna kaikenkokoisiin ikkunoihin. Verhojen uusiminen on nopea keino saada sisustuksen tunnelmaan vaihtelua.

Uudet verhot, uusi fiilis kotona

Tekstiilit ovat huokea tapa saada huoneisiin uusi fiilis. Kokeile vaikka fuksianpunaista tehostevärinä verhoissa ja sohvatyynyissä sen sijaan, että maalaat kokonaisen seinän voimakkaalla värillä. Sisustuksen mukauttaminen vuodenaikoihin onnistuu helposti, kun ripustat ikkunoihin uuden ilmeen. Valmiskappa ja sivuverhot ovat kiva yhdistelmä esimerkiksi ruokailutilaan. Meillä on kymmenittäin verhovaihtoehtoja hillityistä kuoseista dramaattisiin design-kuvioihin. Olipa lempivärisi mikä hyvänsä, löydät sen valmisverhoistamme. Vallila on laadustaan tunnettu kotimainen valmistaja, jonka mallistot ovat Netraudassa hyvin edustettuna. Netrauta on myös huippulaadukkaiden rullaverhojen ostospaikka. Tartu ihmeessä tarjouksiimme ja säästä!

Ilahduta itseäsi ja hanki uudet verhot

Netraudan suuresta valikoimasta löydät verhot kodin jokaiseen huoneeseen. Verkkokauppamme on pullollaan ihania värejä ja kuoseja sekä upeasti laskeutuvia materiaaleja. Vain mielikuvituksesi on rajana siinä, miten verhoilla saa sisustettua uuden ilmeen huoneeseen. Suomessa kesäyöt ovat pitkiä ja valoisia. Hyvät yöunet turvaat pimennysverhojen avulla. Ne kannattaa asentaa myös mökille sekä lastenhuoneeseen, jotta perheen pienimmät eivät herää auringon kanssa samaan aikaan. Pohjolan kesässä hyttysverkot parantavat myös yöunia – nekin saat meiltä. Netraudalla on aina houkuttelevia tarjouksia, joihin kannattaa tarttua. Olisiko nyt oikea hetki uusia myös kodin tai vapaa-ajan asunnon matot?

Tilaa verhot ja sisustustuotteet Netraudasta

Netrauta on sisustajan suosikkikauppa netissä. Viimeistelty laatu, mahtavat valikoimat ja parhaat hinnat paketoidaan meillä samaan pakettiin. Voit maksaa ostoksesi haluamallasi tavalla, joko verkkopankissa tai luottokortilla. Netrauta, kaikkea kivaa kotiin ja pihalle, aina edullisesti!