Allaskaappi ja allas Slim 60, valkoinen

Tuotenumero: FMSLAK6VA
ALE!
-20%
2.7. asti
TARJOUS
632,00 €
505,60 
Säästät: 126,40 €
TAI
Tarjous on voimassa 2.7.2018 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Slim 60 allaskaappi sopii hyvin syvyytensä puolesta kylpyhuoneisiin, joissa tila on rajallinen. Kompaktista koostaan huolimatta kaapistoissa on runsaasti säilytystilaa. Ryhmä sisältää allaskaapin, valumarmorialtaan sekä vesilukon. Finnmirror kalus...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Allaskaappi ja allas Slim 60, valkoinen kuvaus

Slim 60 allaskaappi sopii hyvin syvyytensä puolesta kylpyhuoneisiin, joissa tila on rajallinen. Kompaktista koostaan huolimatta kaapistoissa on runsaasti säilytystilaa. Ryhmä sisältää allaskaapin, valumarmorialtaan sekä vesilukon. Finnmirror kalusteiden runko on kosteuden kestävää kalustelevyä. Kalusteen ovet ovat kalvopintaiset korkekiiltoiset valkoiset. Allaskaapissa yksi hylly ja ovissa hidastavat saranat.

Finnmirror suunnittelee ja valmistaa peilejä, liukuovikaapistoja sekä kylpyhuonekalusteita. Finnmirror on sisustanut suomalaisia koteja jo vuodesta 1923 ja arvostanut aina suomalaista luontoa ja ympäristön hyvinvointia. Netraudassa myytävät Finnmirror malliston tuotteet ovat suomalaisesta luonnosta inspiraationsa saaneita korkeatasoisia kylpyhuonekalusteita. Näillä kalusteilla ja kalusteryhmillä tuot palan aitoja luonnon hetkiä kylpyhuoneeseesi.

Allaskaappi ja allas Slim 60, valkoinen

  • Alex 600 valumarmoriallas
  • Korkeakiiltoiset valkoiset ovet
  • Mitat (LxKxS): 600x512x340 mm
  • Takuu: 2 vuotta

Huom! Tuotteet toimitetaan kasaamattomina

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset