1-100 / 1518

1518 tuotetta

1-100 / 1518

1518 tuotetta

Allaskaapit

Allaskaappi tuo kylpyhuoneeseen ja wc:hen toimivuutta ja tyyliä. Se kätkee taakseen hanan ja viemäriputkiston ja tarjoaa käytännöllistä säilytystilaa, johon sujautat kaiken tarpeellisen siististi piiloon. Meiltä löydät laajan valikoiman allaskalusteita eri väreissä ja malleissa. Oli etsinnässä sitten kaapillinen tai laatikollinen kokonaisuus, löydät varmasti suosikkisi. Selaa valikoimaa ja luo unelmiesi sisustus.

Luo kylpyhuoneeseen siisti ja tyylikäs ilme allaslaatikostolla

Kaipaatko kylpyhuoneeseesi raikkaampaa ilmettä? Jos olet remontoimassa kylpyhuonetta, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Keräsimme sinua varten paljon moderneja ja tyylikkäitä tuotteita. Vaikka et olisi vielä tekemässä täydellistä remonttia, pienilläkin muutoksilla voit saada aikaan paljon. Hyvin valittu kaluste nimittäin muuttaa tunnelman takuuvarmasti. Tarjolla on niin pieneen kuin suurempaankin tilaan sopivia allaskaappeja ja allaslaatikostoja. Meiltä löydät niin yhden kuin kahdenkin lavuaarin mallit erilaisina käytännöllisinä kokonaisuuksina. Valikoimastamme voit hankkia allaskalusteen joko erikseen ilman allasta tai suoraan pakettina yhteensopivan pesualtaan kanssa. Valitse joko perinteinen allaskaappi tai tyylikkään käytännöllinen allaslaatikosto. Tuotteiden vertailu on verkkokaupassamme aina helppoa ja sujuvaa!

Laaja malli- ja värivalikoima allaskalusteita

Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi kylpyhuonekalusteet eri malleissa ja väreissä. Valikoimamme sisältää niin modernit ja suositut seinään kiinnitettävä allaskaapit kuin perinteiset, jaloilla seisovat versiot. Jos valintasi ei ole klassinen valkoinen, tarjolla on monia muitakin värejä, kuten lämmintä puuta tai tyylikästä terästä ja kromia. Valikoimassa on sekä vetimellisiä että vetimettömiäkin kaappeja ja laatikoita. Tutustu tuotteisiin ja kartoita runsaat mahdollisuudet. Oli etsinnässä sitten pienen wc:n tai kylpyhuoneen tilaihme tai suuren perheen tarpeita vastaava kokonaisuus, löydät omasi muutamalla hiiren klikkauksella.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16