Kesäkuun kampanjat voimassa enää:

Allaskaapit

Allaskaappi tuo kylpyhuoneeseen ja wc:hen sekä tyylikkään ilmeen että käytännöllisyyttä. Valikoimamme sisältää modernit ja suositut seinään kiinnitettävä allaskaapit sekä perinteiset jaloilla seisovat versiot. Vaihtoehtoina löytyy niin vetimellisiä, kuin vetimettömiä kaappeja ja laatikoita. Jos valintasi ei ole klassinen valkoinen, tarjolla on monia muitakin värejä tyylikkäästä mustasta lämpimiin puun sävyihin. Tutustu tuotteisiin ja kartoita runsaat mahdollisuudet.

1-48 / 1493

1493 tuotetta

1-48 / 1493

1493 tuotetta

Allaskaapit

Kuinka valita oikeankokoinen allaskaappi pieneen kylpyhuoneeseen?

Tärkeää pienessä kylpyhuoneessa on tilan maksimointi allaskaappia valittaessa. Kaapin koon ja mitoituksen tulee sopia tilaan niin, että kylpyhuone ei tunnu ahtaalta. Pyöreä allas ja kaarevat reunat voivat auttaa säästämään tilaa, ja kevyet, virtaviivaiset allaskaapit tekevät kylpyhuoneesta avaramman näköisen. Allaskaappi, jossa on paljon kaappitilaa ja säilytysratkaisuja, voi myös auttaa pitämään pienen kylpyhuoneen siistinä ja järjestyksessä.

Mitä ominaisuuksia kannattaa ottaa huomioon allaskaapin valinnassa?

Hyvälaatuinen allaskaappi on tärkeä osa toimivaa ja kaunista kylpyhuonetta. Ominaisuuksia, joita kannattaa etsiä allaskaapista ovat muun muassa:

  • Materiaalit: Valitse allaskaappi, joka on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, jotta se kestää pitkään käyttöä ja säilyttää ulkonäkönsä.
  • Koko: Allaskaapin tulee olla oikeankokoinen ja muotoinen tilaan nähden, johon se asennetaan. Tarkista, että allaskaappi sopii kylpyhuoneeseesi ja että siinä on tarpeeksi säilytystilaa.
  • Toiminnallisuus: Allaskaapin tulee olla käytännöllinen ja toimiva. Valitse allaskaappi, jossa on tarpeeksi säilytystilaa ja että se on helppo avata ja sulkea.
  • Pesuallashanan sijainti ja mitoitus: On tärkeää varmistaa, että valittu allaskaappi tarjoaa riittävästi tilaa hanaa varten. Lisäksi on huomioitava, onko hanan liitännät lattiassa vai seinässä, jotta allaskaappi voidaan asentaa oikein.
  • Tyyli ja ulkonäkö: Allaskaapin ulkonäkö on tärkeä, sillä se vaikuttaa kylpyhuoneen yleisilmeeseen. Valitse allaskaappi, joka sopii kylpyhuoneen tyyliin ja värimaailmaan.
  • Helppo puhdistettavuus: Allaskaappi tulisi olla helppo puhdistaa ja ylläpitää. Valitse allaskaappi, joka ei ime kosteutta tai likaa ja jonka pinnat on helppo puhdistaa.

Miten valita allaskaappiin oikeanlainen vesilukko?

Allaskaapin oikeanlaisen vesilukon valinta riippuu muun muassa allaskaapin mallista, putkistojen sijainnista ja asennustavasta. On tärkeää valita oikeankokoinen ja tyyppinen vesilukko, joka sopii käyttöön ja estää hajuhaitat putkistosta. On suositeltavaa tarkistaa allaskaapin käyttöohjeista tai kysyä asiantuntijalta, mikä vesilukko sopii parhaiten kyseiseen allaskaappiin ja asennustapaan.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.