Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonetta voisi kutsua yhdeksi kodin tärkeimmistä huoneista. Kylpyhuoneessa hoidetaan suihku- ja kylpyhetkien lisäksi myös monia muita aamu- ja iltatoimia. Sen vuoksi kylpyhuoneen onnistuneeseen ja toimivaan sisustukseen kannattaakin panostaa. Näin kylpyhuoneesta saa mahdollisimman käytännöllisen kokonaisuuden.

1-48 / 3153

3153 tuotetta

1-48 / 3153

3153 tuotetta

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet ovat olennainen osa kylpyhuoneen sisustusta ja toimivuutta. Oikein valitut kalusteet voivat parantaa kylpyhuoneen käytettävyyttä ja tarjota runsaasti säilytystilaa kaikille kylpyhuoneen tarvikkeille. Hyvin suunnitellut kylpyhuonekalusteet voivat myös tuoda kylpyhuoneeseen tyylikkyyttä ja persoonallisuutta. Siksi onkin tärkeää valita huolella kylpyhuoneen kalusteet, jotta ne täyttävät sekä esteettiset että käytännölliset tarpeet.

Mitkä ovat tärkeimpiä tekijöitä valittaessa kylpyhuonekalusteita?

Kylpyhuonekalusteiden tulee olla sopivan kokoisia ja muotoisia kylpyhuoneen tilan ja käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi pienessä kylpyhuoneessa kannattaa valita kompakteja kalusteita, kun taas suuressa kylpyhuoneessa voi käyttää suurempia ja tilavampia kalusteita. Kalusteiden kannattaa olla laadukkaita ja kestäviä, sillä ne altistuvat kosteudelle ja vedelle päivittäin. Laadukkaat materiaalit ja hyvä rakentaminen varmistavat, että kalusteet kestävät käytössä pitkään. Kylpyhuonekalusteiden tulee olla käytännöllisiä ja helposti puhdistettavia. Esimerkiksi allaskaapin tulee olla helppo puhdistaa ja tarpeeksi tilava säilyttämään kaikki tarvittavat kylpyhuonetarvikkeet. Lisäksi kalusteiden tulee olla toimivia ja ergonomisia käyttää. Esimerkiksi wc-istuimen tulee olla oikean korkeudella ja muodon mukainen, jotta käyttö on mukavaa ja helppoa.

Minkälaisia materiaaleja on yleensä saatavilla kylpyhuonekalusteisiin?

Kylpyhuonekalusteisiin on saatavilla useita erilaisia materiaaleja, kuten posliin, puu, metalli, lasi, kivi ja muovi. Posliini on yleinen materiaali kylpyhuonekalusteissa, erityisesti pesualtaissa ja wc-istuimissa. Se on kestävä, helppo puhdistaa ja tyylikäs materiaali. Puu on yleensä kaunis ja kestävä materiaali, mutta se vaatii säännöllistä huoltoa kosteuden vuoksi. Metalli on kestävä ja helppo pitää puhtaana. Lasia käytetään yleensä kylpyhuoneen pienemmissä yksityiskohdissa, kuten hyllyissä ja peilipinnoissa. Se on kestävä, helppo puhdistaa ja luo modernin ja tyylikkään ilmeen. Kivi on kestävä ja tyylikäs materiaali, mutta se on yleensä myös kalliimpi. Muovi on edullinen ja helppo huoltaa, mutta se ei välttämättä kestä yhtä hyvin kuin muut materiaalit. On otettava huomioon, että materiaalit vaihtelevat suuresti eri kalustetyyppien välillä ja on tärkeää valita materiaalit sen mukaan, että ne sopivat kunkin kalusteen käyttötarkoitukseen ja että ne ovat kosteuden ja vedenkestäviä.

Millaisia ratkaisuja on pieniin kylpyhuoneisiin?

Pieniin kylpyhuoneisiin on monia ratkaisuja, jotka voivat auttaa tilan maksimoinnissa. Tärkeintä on valita kalusteet ja sisustuselementit huolella ja harkiten. Esimerkiksi seinä-wc ja pienikokoinen pesuallas säästävät tilaa, samoin kuin seinään kiinnitettävä suihku. Hyllyt ja kaapit kannattaa valita mahdollisimman korkeiksi, jotta säilytystilaa saadaan enemmän. Myös peiliovelliset kaapit ovat hyvä ratkaisu, sillä ne säästävät tilaa ja lisäävät samalla valoisuutta. Värien valinnalla voidaan luoda tilan tuntua: vaaleat ja raikkaat sävyt avaavat tilaa ja tekevät siitä ilmavan. Lopuksi, suunnittele kylpyhuone huolella ja harkiten, jotta jokainen senttimetri tilasta saadaan hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Miten voit pitää kylpyhuonekalusteet puhtaina ja hyvässä kunnossa?

Kylpyhuonekalusteiden puhtaanapitoon ja hyvässä kunnossa pitämiseen on useita keinoja. Ensinnäkin, pidä kylpyhuoneen ilmankierto hyvänä, jotta kosteus ei jää kalusteisiin ja aiheuta vaurioita. Puhdista kalusteet säännöllisesti pehmeällä liinalla ja miedolla pesuaineella. Vältä kovia pesusieniä tai -harjoja, jotka voivat naarmuttaa pintoja. Varmista myös, että puhdistusaine sopii kyseiselle materiaalille. Huolehdi myös siitä, että kosteat kalusteet kuivataan kunnolla käytön jälkeen, esimerkiksi kuivalla pyyhkeellä tai liinalla. Lopuksi, vältä jättämästä kosteita pyyhkeitä tai mattoja kalusteiden päälle, sillä ne voivat aiheuttaa homeen kasvua.

Mitkä ovat kylpyhuonekalusteiden tärkeimmät brändit ja valmistajat markkinoilla?

Joitain tärkeitä kylpyhuonekalusteiden brändejä ja valmistajia markkinoilla ovat esimerkiksi: Otsoson, Temal, Noro, Polaria, Ido, Hafa, Svedbergs ja Bathlife. Nämä brändit ovat tunnettuja laadukkaista tuotteistaan ja ovat suosittuja valmistajia kylpyhuonekalusteiden alalla.

Netrauta sisustaa kylpyhuoneessasi: kylpyhuonekalusteet edullisesti toimitettuna

Meiltä Netraudasta löydät kaiken, mitä vain tarvitset kylpyhuoneessasi. Kylpyhuonekalusteita on tarjolla niin isoihin kuin pienempiinkin tiloihin. Jokainen löytää siis takuulla juuri omaan kylpyhuoneeseensa sopivat kalusteet valikoimistamme! Voit hankkia Netraudasta laadukkaat allaskapit ja -laatikostot, hyllyt, peilit ja peilikaapit sekä tarvittavat lisätarvikkeet, kuten esimerkiksi kalustejalat ja -vetimet. Lisäksi on mahdollista tilata kerralla kokonainen kylpyhuoneryhmä, johon sisältyy peili- ja allaskaapin lisäksi myös pesuallas. Ostamalla kylpyhuoneryhmän saat yhteen sointuvan kalustekokonaisuuden kerralla kylpyhuoneeseen. Kylpyhuonekalusteiden lisäksi valikoimistamme löydät myös muut kylpyhuonetarvikkeet sekä kylpyhuonetekstiilit edullisesti.

Katsotuimmat tuotteet (10)

Allaskaappi 80x38,5x45cm, eri malleja ja värejä
-30%
26.2. ASTI
Tarjous
Allaskaappi 80x38,5x45cm, eri malleja ja värejä
156,99  alk. 109,80 
Allaskaappi 60x38,5x48cm, eri värejä
-30%
26.2. ASTI
Tarjous
Allaskaappi 60x38,5x48cm, eri värejä
154,99  alk. 108,40 
-30%
26.2. ASTI
Tarjous
Kylpyhuonekaappi Linento Furniture Calencia, 19x60x55cm, eri värejä
131,20  91,80 
-30%
26.2. ASTI
Tarjous
Kylpyhuonekaappi Linento Furniture Star, 15x12x65cm, eri värejä
43,00  30,10 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.