Mehulingot ja -puristimet

1-28 / 28

28 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-28 / 28

28 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Mehulingot ja -puristimet

Itse tehty mehu maistuu aina paremmalta kuin kaupan tiivisteet. Ajattele, jos tarjoaisit itse valmistettua mehua perheellesi tai ystävillesi jo muutaman päivän kuluttua? Voit olla varma, että elettäsi arvostettaisiin. Netraudasta löydät tähän tarkoitukseen loistavat mehulingot ja -puristimet, joilla valmistat tuoreita ja vitamiinipitoisia juomia aina silloin, kun itse haluat. Helposti puhdistettavat ja huipputehokkaat puristimet voit tilata netistä haluamaasi osoitteeseen nopealla toimituksella. Mitä, jos järjestäisit brunssin ensi viikonloppuna ja valmistaisit tuorepuristettua appelsiinimehua tai huipputerveellistä viherjuomaa?

Tilaa klassiset ja modernit mehulingot ja -puristimet edullisesti netistä

Pidätkö tuoremehusta aamiaisen kanssa? Vai haluatko hyödyntää kaikki kesän aikana keräämäsi marjat ja tehdä niistä varastoon makoisaa mehua? Oli toiveesi mikä tahansa, meiltä löydät varmasti mieleisesi mehulingot ja -puristimet. Klassiset ruuvipuristinmallit ja käsikäyttöiset murskaimet sopivat hyvin omenoiden käsittelyyn, ja voit valmistaa niillä omaa omenaviiniä tai siideriä. Puristimet ovat niin tehokkaita, että ne sopivat jopa ammattilaisille. Jos et ole vielä laittanut omaa viinitilaa pystyyn, tässä voisi olla hyvä idea seuraavan omenasadon suhteen? Tai ehkä toiveenasi on vain napsauttaa mehulinko tai mehuprässi aamuisin päälle ja antaa sen puristaa sinulle tuoretta appelsiinimehua tai suloista hedelmänektaria. Modernit mehulingot on erittäin helppo pitää puhtaana, sillä ne keräävät kaikki jätteet näppärästi talteen. Perheellisille tarjoamme myös erittäin lapsiystävällisiä, terättömiä ja hiljaisia malleja, joilla valmistat tuoremehut koko perheelle lasten vielä nukkuessa! Kuulostaa unelma-aamulta, vai mitä?

Netraudan mehulingot ja -puristimet ovat taatusti laadukkaita

Sinun tyytyväisyytesi on meille tärkeää. Siksi valitsimme tarjontaamme vain huippumerkkien mehulinkoja ja -puristimia. Valikoimamme mehulingot ja -puristimet ovat laatumerkkien valmistamia, ja ne kestävät ahkerassakin käytössä pitkiä aikoja. Tarjoa siis läheisillesi ihania hetkiä itsetehtyjen mehujen parissa. Valitse sähkökäyttöinen tai mekaaninen malli omien tarpeidesi mukaan. Muistathan, että meiltä löydät myös sauvasekoittimet ja tehosekoittimet raikkaampaan ja terveellisempään elämään.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16