Aroma Sense yläsuihkupää Arofix-01

Tuotenumero: ARO8809186430135
119,00
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Nouto lähimmästä Postista

Toimituskustannukset: 6,90€

(Erillisrahtituote- Tuotteen toimituskustannukset ovat aina 6,90 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta)

Lisää kuvia

Kuvaus
eWellness tuo näitä ainutlaatuisia suihkuja maahan yksinoikeudella Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Suihku on erinomainen terveydelle ja hyvinvoinnille. Suihku neutralisoi kloorin kuivattavan vaikutuksen vesijohtovedestä. Suihkussa on erittäin peh...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Aroma Sense yläsuihkupää Arofix-01 kuvaus

eWellness tuo näitä ainutlaatuisia suihkuja maahan yksinoikeudella Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Suihku on erinomainen terveydelle ja hyvinvoinnille. Suihku neutralisoi kloorin kuivattavan vaikutuksen vesijohtovedestä. Suihkussa on erittäin pehmeä ja rentouttava vesisuihku. C-vitamiinin ansiosta saat positiiviset hyödyt iholle sekä hiuksille jokaisella suihkutus kerralla. Suihku tuottaa lisäksi mietoa infrapuna säteilyä, joka aktivoi soluja ja parantaa pintaverenkiertoa. Koe vesiputoksen raikkaus kotonasi.

p>Aroma Sense luxus suihkupää antaa tiheän ja erittäin pehmeän suihkun. Koe vesiputouksen raikkaus ja happirikas suihku kotonasi. Tuote sisältää sitruunan tuoksuisen aromigeelipatruunan.ässä on kolme suihkutus vaihtoehtoa (hierova, sumu ja ionisoiva suihku). Tällä suihkulla voit kokea turkkilaisen saunan sumuefektin kotonasi. Tuote sisältää sitruunan tuoksuisen aromigeelisuodattimen.

Aromigeelipatruuan käyttö-ikä 6 000L / 2-3kk. Säästää 20-30% vettä.

Ominaisuudet
  • 1. Puhdistava vaikutus: Neutralisoi kloorin kuivattavan vaikutuksen vesijohtovedestä. Mikrokuitusuodattimeen jää kalkki, rauta ja muut epäpuhtaudet. Antibakteerikuulat neutralisoivat mahdolliset bakteerit. Suihku tuottaa lisäksi mietoa infrapuna säteilyä, joka aktivoi soluja ja parantaa pintaverenkiertoa.

  • 2. C-vitamiini: Suodatin lisää 0,6-1,2 mg C-vitamiinia veteen. Annos vastaa 3000 sitruunaa. Yksi suodatin riittää 6000 litran puhdistukseen. Kosteuttaa ihosi ja hiuksesi silkin pehmeäksi. Vähentää kosteusvoiteiden ja hoitoaineiden käyttötarvetta.

  • 3. Aromaterapiaa: Luonnolliset aromi-öljyt tuovat aromaterapian tuoksun ja c-vitamiinin edut kylpyhuoneeseesi. Aromageeli sisältää aromia, eteeristä öljyä, dekstriiniä, laktoosia, pektiiniä, askorbiinihappoa (elintarviketasoinen C-vitamiini) ja tislattua vettä. Tuoksuja on saatavilla useita.

  • 4. Negatiiviset ionit: Negatiiviset ionit lataavat sinut positiivisesti. Patentoidun teknologian avulla luodaan negatiivisia ioneja. Vesi suihkuaa kolmion muotoisista reiistä ja tuottaa yli 421 000 negatiivista ionia pilkkomalla vesimolekyylejä. Koe vesiputouksen raikkaus kotonasi.

  • 5. Säästää vettä: Patentoitu suihkulevy kasvattaa vedenpainetta moninkertaisesti ja antaa pehmeän suihkukokemuksen. Suihku vähentää veden kulutuksen määrää 25-35%. Säästät jopa 80? vuodessa 2 henkisessä perheessä veden kulutuksen ja lämpimän veden tarpeen pienentyessä.
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot

Myydyimmät tuotteet (10)