Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Suihkupäät

1-48 / 68

68 tuotetta

1-48 / 68

68 tuotetta

Suihkupäät

Suihkupäätä vaihtamalla vanhakin suihku herää uudelleen eloon. Laadukas ja toiminnallinen suihkupää viimeistelee ihanan suihkukokemuksen. Erilaisia vaihtoehtoja ja toiminnallisuuksia on tarjolla runsaasti. Suunnittelet sitten uuden kylpyhuoneen rakentamista tai vanhan remontoimista, kannattaa varmistaa, että suihkussasi on toiveitasi vastaava suihkupää. Inspiraatiota ja ideoita suihkusuunnitelmiisi saat Netraudan kattavasta valikoimasta. Kun sopiva suihkupää on löytynyt, onnistuu tilaaminen nopeasti ja vaivattomasti.

Monitoimiset suihkupäät Netraudasta

Suihkupäiden suunnittelussa on käytetty luovuutta, joka mahdollistaa nautinnolliset suihkuhetket. Miltä kuulostaisi esimerkiksi aromaterapia omassa kylpyhuoneessa? Markkinoilla on nimittäin suihkupäitä, joihin saa yhdistettyä aromageelipatruunoiden ansiosta myös ihanan rentouttavan tuoksun, jota voi vaihtaa mielialan mukaan. Markkinoilla on tietenkin myös perinteisempiä suihkupäitä. Vettä säästävä suihkupää puolestaan ei tuhlaile turhia ja on ekologinen valinta ympäristötietoiseen talouteen. Viime aikoina suureen suosioon ovat nousseet sadesuihkupäät, jotka tuovat pisaramaisen vesivirtauksensa myötä kylpyhuoneeseen luonnonmukaista tunnelmaa. Tutustu eri vaihtoehtoihin Netraudassa ja valitse suosikkisi! Tilaaminen on aina helppoa, edullista ja riskitöntä.

Sadesuihkupää hurmaa

Trendikkään sisustajan valinta on sadesuihkupää, josta vesi virtaa ylhäältä kuin rauhallisesta vesiputouksesta. Sadesuihku hellii niin ihoa kuin kuuloaistiakin. Irrallisena ostettavien suihkupäiden ansiosta ihana sadesuihku on yhä useampien ulottuvilla, sillä irrallisen pään voi asentaa useimpiin suihkumalleihin. Näin sadesuihku on saatavilla myös vanhempiin kylpyhuoneisiin. Tarvittaessa suihkupäähän voi yhdistää erikseen ostettavan suihkupään varren. Ihastu sadesuihkuihin ja muihin suihkupäihin ja tilaa omasi jo tänään Netraudasta!

Katsotuimmat tuotteet (10)

-15%
29.4. ASTI
Tarjous
Sadesuihkupää Tapwell ZSOF094, 430x430mm, kiiltävä, eri värejä
800,00  alk. 680,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.