Varaston loppuunmyynnin viimeisiä viedään, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Suihkut

Suihkut ovat tärkeä osa kylpyhuonetta, ja niiden valintaan kannattaa panostaa. Laadukas suihkuratkaisu tuo kotiisi ihanaa luksuksen tuntua, ja laaja valikoima erilaisia suihkupäitä ja suihkujärjestelmiä mahdollistaa juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn suihkuratkaisun. Nauti esimerkiksi pisaroivan sadesuihkun alla lämpimän kesäsateen tunnusta tai rentouta rasittuneita lihaksiasi suihkun hierontatoiminnolla.

Suosituimmat värit juuri nyt:
Mustat suihkut  -   Messinkiset suihkut

1-48 / 908

908 tuotetta

1-48 / 908

908 tuotetta

Suihkut

Suihku on jokaisen modernin asuintilan perusvaruste. Hyvä suihku on sekä toiminnoiltaan käyttötarkoitukseensa sopiva että tyyliltään ympäristöönsä hyvin istuva. Markkinoilla on tarjolla monenlaisia suihkuja erilaisiin käyttökohteisiin ja makuihin. Puhtauden vaalimisen lisäksi suihku voi parhaimmillaan olla mukana luomassa miellyttävää kylpytunnelmaa. Kun tiedossasi on, millaista suihkua olet hakemassa, onnistuu oikeanlaisen suihkun ostaminen nopeasti ja vaivattomasti Netraudan verkkokaupasta, josta löytyvät suihkut kaikenlaisiin tarpeisiin. Tarjolla on muun muassa niin perinteisiä suihkuja kuin myös nykyaikaisia sadesuihkuja. WC-tiloihin tarvittavat käsisuihkut kuuluvat myös valikoimiimme. Mökkiolosuhteisiin on suunniteltu omanlaisiaan mökkisuihkuja. Suihkuttelu onnistuu myös ulkona, sillä ulkosuihkussa virkistäydyt tehokkaasti pihatöiden jälkeen tai peset kädet ja kasvot pihaleikkien jäljiltä. Ulkosuihkun voi asentaa kätevästi sinne, missä sitä tarvitaan. Itselle sopivan suihkukokonaisuuden voi myös suunnitella ja koota verkkokaupastamme löytyvistä erillisistä suihkutarvikkeista. Osta yhdessä suihkun kanssa verkkokaupastamme myös saman sarjan pesuallashanat ja muut tarvikkeet, aina edulliseen hintaan kotiin toimitettuna!

Mitä eroa on sadesuihkulla ja käsisuihkulla?

Sadesuihkulla on leveämpi suihkutuspää, joka luo pehmeämmän ja laajemman suihkutuksen koko keholle. Rentoutumiseen ja nauttimiseen soveltuvat sadesuihkut ovat lisäksi tyylikkään näköisiä ja nostavat kylpyhuoneen ilmettä. Perinteiset käsisuihkut taas ovat käteviä esimerkiksi hiustenpesuun ja tarkkaan suihkuttamiseen, ja niissä on usein enemmän säätömahdollisuuksia eri suihkutusmuotojen suhteen. Monissa suihkujärjestelmissä on mahdollista vaihtaa suihkutuspäitä, jolloin voi nauttia molempien suihkujen eduista.

Mikä on piiloasennussuihku ja mitkä ovat sen edut?

Piiloasennettava suihku tarkoittaa suihkua, joka on asennettu seinän sisään siten, että vain suihkupää ja säätöpainikkeet ovat näkyvillä. Tämä antaa kylpyhuoneelle siistin ja modernin ilmeen. Vaikka piiloasennettavien suihkujen asentaminen voi olla hieman monimutkaisempaa ja vaatia ammattilaisen apua, voivat edut olla moninkertaisia. Niiden pelkistetty ja tyylikäs ulkonäkö sopii monenlaisiin kylpyhuoneisiin, ja ne ovat tilaa säästäviä. Tämä voi olla erityisen tärkeää pienissä kylpyhuoneissa, joissa tilan optimointi on tärkeää. Piiloasennussuihkut ovat myös helppohoitoisia ja hygieenisiä, sillä niiden vähäinen näkyvyys tekee niiden puhdistamisesta helpompaa kuin perinteisten suihkujen.

Mitä suihkusetit sisältävät?

Suihkusetti sisältää yleensä suihkutangon, suihkuletkun, suihkupään sekä mahdollisesti muita lisävarusteita, kuten saippuatelineen tai käsisuihkun. Suihkutankojen pituudet ja muodot voivat vaihdella, ja suihkupäät voivat sisältää erilaisia säätömahdollisuuksia, kuten eri suihkutapoja ja säädettävän vedenpaineen. Joissakin suihkuseteissä on myös termostaattinen säädin, jolla voidaan säätää veden lämpötilaa. Olipa budjettisi sitten pienempi tai suurempi, jokaiseen makuun löytyy varmasti sopiva suihkusetti.

Miten valita sopiva suihkupää?

Sopivan suihkupään valinta riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä, mutta yleisesti ottaen suihkupäät eroavat toisistaan veden suihkutusmuodon, paineen ja virtauksen mukaan. Esimerkiksi sade-suuttimet tarjoavat pehmeän ja laajan vesisuihkun, kun taas hierontasuuttimet tarjoavat voimakkaamman suihkutuksen ja stimuloivat lihaksia. Suihkupäät voivat myös olla eri kokoisia, muotoisia ja materiaaleja, kuten messinkiä tai muovia. On tärkeää valita sopiva suihkupää, joka vastaa tarpeitasi ja mieltymyksiäsi, jotta voit nauttia suihkusta mahdollisimman paljon.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.