1-100 / 805

805 tuotetta

1-100 / 805

805 tuotetta

Suihkut

Suihku on jokaisen modernin asuintilan perusvaruste. Hyvä suihku on sekä toiminnoiltaan käyttötarkoitukseensa sopiva että tyyliltään ympäristöönsä hyvin istuva. Markkinoilla on tarjolla monenlaisia suihkuja erilaisiin käyttökohteisiin ja makuihin. Puhtauden vaalimisen lisäksi suihku voi parhaimmillaan olla mukana luomassa miellyttävää kylpytunnelmaa. Kun tiedossasi on, millaista suihkua olet hakemassa, onnistuu oikeanlaisen suihkun ostaminen nopeasti ja vaivattomasti Netraudan verkkokaupasta. Jos vielä pohdit, millaisen suihkun haluat, kannattaa silloinkin tutustua Netraudan valikoimiin, sillä laaja valikoimamme tarjoaa varmasti tarvittavaa inspiraatiota ja ideoita.

Suihku – puhtautta ja rentoutumista

Suihkun perimmäinen tarkoitus on puhtauden vaaliminen ja ylläpitäminen. Suihku voi kuitenkin olla myös osa elämyksellistä kylpynautintoa, joka virkistää ja rentouttaa. Esimerkiksi ylhäältä päin pisaroivan sadesuihkun alla voi tuntea veden laskeutuvan kuin lämpimässä kesäsateessa. Useissa suihkupäissä on myös hierontatoimintoja, joilla rasittuneet lihakset saa rentoutumaan ja elpymään. Veden ja lämmön yhdistelmä on vastustamaton, ja laadukas suihkuratkaisu tuokin kotiin ihanaa luksuksen tuntua.

Suihkut moniin käyttötarkoituksiin

Netraudasta löydät suihkut kaikenlaisiin tarpeisiin. Tarjolla on muun muassa niin perinteisiä suihkuja kuin myös nykyaikaisia sadesuihkuja. WC-tiloihin tarvittavat käsisuihkut kuuluvat myös valikoimiimme. Mökkiolosuhteisiin on suunniteltu omanlaisiaan mökkisuihkuja. Suihkuttelu onnistuu myös ulkona, sillä ulkosuihkussa virkistäydyt tehokkaasti pihatöiden jälkeen tai peset kädet ja kasvot pihaleikkien jäljiltä. Ulkosuihkun voi asentaa kätevästi sinne, missä sitä tarvitaan. Itselle sopivan suihkukokonaisuuden voi myös suunnitella ja koota verkkokaupastamme löytyvistä erillisistä suihkutarvikkeista. Osta yhdessä suihkun kanssa verkkokaupastamme myös saman sarjan pesuallashanat ja muut tarvikkeet, aina edulliseen hintaan kotiin toimitettuna!

Myydyimmät tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16