Lämpöpumppuohjain

Tuotenumero: CEL7163630

Lisää kuvia

259,00 
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Nouto Postista

Toimituskustannukset: 15,00 €

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
UNIVERSAALI GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN NYT SAATAVILLA ! Tämä uusi yleismallin lämpöpumppuohjain toimii kenen tahansa valmistajan lämmitys/jäähdytyslaitteella joka vain on varustettu IR- kauko-ohjaimella. Laitteeseen voidaan ohjelmoida peräti 6 kp...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Lämpöpumppuohjain kuvaus

UNIVERSAALI GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN NYT SAATAVILLA !

Tämä uusi yleismallin lämpöpumppuohjain toimii kenen tahansa valmistajan lämmitys/jäähdytyslaitteella joka vain on varustettu IR- kauko-ohjaimella.

Laitteeseen voidaan ohjelmoida peräti 6 kpl erilaisia lämmitystiloja, joita voidaan sitten helposti omalla kännykällä kytkeä päälle / pois, tilanteen niin vaatiessa. Voit asettaa esimerkiksi ns. ylläpitolämpötilan, esim. 10 astetta, sekä esim. 21 asteen ns. kotona tilan. Lisäksi voit ohjelmoida laitteeseen +1 aste tai -1 aste toiminnon ym. ym.

Laite on testattu jo lähes kaikilla Suomessa myytävillä lämpöpumpuilla ja niiden eri versioilla, esim. Panasonic, Mitsubishi, LG, Bosch, Onnline, Sharp, Midea, Hitachi, Samsung, Fujitsu, Daikin, Toshiba, sekä yli 20 muuta !

Järjestelmä on todella helppo ohjelmoida ja käyttää. Voit jopa valita haluamasi käyttökielen: (tehdas asetus: Suomi) muut kielet: Englanti, Ruotsi, Norja, Viro, Tanska, Islanti.

Informatiivinen väri LCD näyttö opastaa ja kertoo mitä milloinkin pitää tehdä! Näytöltä näkee myös kiinteistön lämpötilan, gsm kentän voimakkuuden, sekä operaattorin. Lämpötilan muuttaminen tapahtuu helposti ja näppärästi lyhyellä sms viestillä. (Myöhemmin tulossa myös android kosketusnäyttö sovellus.)

Laitteeseen voidaan ohjelmoida huoneiston lämpötilalle ns. alarajahälytys, sekä ylärajahälytys- jotta tiedät aina mitä kiinteistössäsi tapahtuu.

Järjestelmässä on pitkäkestoinen akku ja se myös ilmoittaa sinulle sähkökatkosta / sähköjen palautumisesta. Laite voidaan asentaa seinälle tai pöydälle. (Asennusjalka ja laturi ovat mukana pakkauksessa).

Lämpöpumppuohjain Celotron

  • Erittäin helppo ohjelmoida ja käyttää
  • Informatiivinen väri LCD-näyttö
  • Asetettavissa 6 eri lämpötilaa
  • Ilmoittaa ylä-/alalämpötiloista, sähkökatkoista, ym...
  • Laitteessa valittavissa 8 eri kieltä, mm. Suomi/Ruotsi
  • Täysin käyttövalmis paketti

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset