Juhannuksen ennakkokampanjat voimassa enää:

Valvontakamerapaketti Celotron Nivian, 3MP, 4 kameraa, 4 kanavaa

Tuotenumero:
CELO409984
399,00  339,00  Säästät: 60,00 
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa 20.6.2024 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
30 päivän alin hinta: 339,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 9,90 €
★★★★★★★★★★
4.0

Tämä uutuusjärjestelmä on huippuedullinen ja täysin käyttövalmis 4:n kameran 4 kanavainen valvontasetti.

Järjestelmä on varustettu neljällä 3MP (ylittää 1,5x FULLHD tason) valvontakameralla ja voit tarvittaessa myöhemmin laajentaa sitä vielä neljällä lisäkameralla. Kamerat sopivat sellaisenaan sisä- ja ulkokäyttöön. Järjestelmässä yhdistyy kilpailevia FULLHD laitteistoja parempi kuvanlaatu sekä alan uusin ja ”pisin” langaton tekniikka. Tämän järjestelmän kaikki kamerat kykenevät keskustelemaan keskenään ja toimivat näin ns. jatkoreitittiminä muille saman järjestelmän kameroille. Maksimi kantomatkaksi muodostuu 8:lla kameralla, jonoon asennettuna esteettömässä tilassa peräti +700m. Parasta on kuitenkin se että tämä muunneltava langaton tekniikka mahdollistaa nyt kameroiden asentamisen myös sellaisiin paikkoihin, mihin ei yksikään kilpaileva ”perinteinen” langaton kamerajärjestelmä kykene.

Järjestelmä toimitetaan sinulle täysin valmiina, 1TB kiintolevyllä varustettuna ja laitteiston asentaminen onnistuu siksi ensikertalaiseltakin käden käänteessä. Liität vain kameroihin sähköt, kytket tallentimeen virran ja näytön / näet heti kameroiden ”live” kuvaa näytöltä. Näyttönä voi toimia televisio tai vaikkapa tietokoneen monitori. Tallentimessa on HDMI- ja (VGA) -liitynnät. Valikoista voidaan vaihtaa helposti ja selkeästi kameroiden ja tallennuksen asetuksia, sekä tarkastella tallenteita. Voit yhdistää tallentimen näppärästi myös älypuhelimeesi, mikäli se on yhteydessä internettiin. Tallentimen voi yhdistää internet päätelaitteeseen joko RJ45 kaapelilla tai wifi (wlan) verkon kautta.

Valvontakamerat voidaan asettaa tallentamaan joko jatkuvasti, ajastuksella tai liiketunnistuksesta. Laitteessa on lisäksi ns. ”älykäs” ihmiskehontunnistus, joka kerää listaa kameroissa havaituista ihmisistä. Tämä toiminto helpottaa suuresti mm. tapahtumien hakemisessa. Jokaiselle kameralle tulee mukana asennusjalka, antenni sekä virtalähde. Laadukkaat 3MP kamerat ovat tyylikkäitä, pienikokoisia ”bullet” malleja ja niissä on 3 kpl IR- ”teho ledejä” pitkälle kantavaa yökuvausta varten. Yönäön kantama onkin jopa yli 35 metriä.

Huom! Monista muista tallenninpaketeista poiketen, tässä tallentimessa on myös korkearesoluutioinen tallennus. Eli mukana toimitettavien 3MP tarkkuuden omaavien kameroiden kuva ei siis tallennu käyttökelvottomana, matalaresoluutioisena versiona kiintolevylle vaan kuvanlaatu säilyy täysin muuttumattomana.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Celotron
 • Sertifikaatit ja hyväksynnät: CE-merkintä, FCC, R&TTE, RoHS-direktiivi
 • Valmistusmaa: Kiina
 • Takuuaika: 12 kuukautta
 • GTIN-koodi: 6410071636291

Tuotteen ominaisuudet:

 • Väri: Valkoinen
 • Tuoteryhmä: Celotron Nivian
 • Ominaisuudet: 3 tallennusmuotoa (jatkuva, liike, ajastus), tallennustarkkuus 3MP (2304x1296) tai madallettu 2MP (1980x1020), etäkäyttö sovelluksella, hälytys puhelimeen, ihmiskehon älytunnistus
 • Kiintolevy: 1TB / valmiiksi asennettuna
 • Kamerat: mukana paketissa 4kpl. Ei mahdollisuutta lisätä kameroiden määrää.
 • Liitynnät: USB, HDMI+VGA@1080P, RJ45, AUDIO, WLAN
 • Kameroiden ominaisuudet:
 • Mitat: 150x65x65 mm
 • Paino: 0,5 kg
 • Tarkkuus: 3 Megapikseliä (2304x1296) = 1,5x FULLHD tarkkuus!
 • Kuvakenno: 1/3 CMOS
 • Linssin polttoväli: 4mm
 • Valovoima: 0 Lux (IR on)
 • IR-Valo: 3 kpl ”teho” IR-ledit, tunnistus kantama n. 20m, max.30-35m
 • IR-Cut: Automaattinen
 • WDR: Automaattinen
 • Toimitussisältö: Langaton, 4 kanavainen NVR-tallennin valmiiksi asennetulla 1 TB kovalevyllä, 4 kpl langattomia ja säänkestäviä 3MP SUPERHD-valvontakameroita, kameroille virtalähteet ja seinätelineet, hiiri, virtalähde, suomenkielinen ohjeistus
 • Huom! Tuotteen IP66-luokitus koskee vain kameroita

Tuotteen tekniset tiedot:

 • Jännite (V): 12
 • IP-luokka: IP66

Tuotteen käyttö:

 • Sisä-/ulkokäyttöön: Sisäkäyttöön, Ulkokäyttöön

Arvostelut

Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Hyvä kotikäytössä
  ★★★★★★★★★★
  Helppo käyttöönotto ja asennus. Omien asetusten teko helppoa. Ihmishahmon tunnistus ei niin toimiva koska näyttäisi että reagoi kaikkeen liikkeeseen. Yökuvaus toimii hyvin kun välttää kuvausalueella heijastavia pintoja jotka kaikissa IR-kameroissa ylivalottaa kuvaa ja hämärimmät kohdat jää pimeäksi. Viikon testin perusteella voi edelleen suositella kotikäyttöön.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 9 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 2vastausta
  Valvonta kamera · 5.6.2024
  Tuleeko asianomaiselle viesti että nyt on käyty kylässä tai kun laittaa ulos niin reakoiko eläinten liikkeisiin ja voiko sen sitten asetuksissa säätää että eläimiä ei noteerata ollenkaan??Eli tuleeko kaikki liikkeet mitä on ja onko pimeän kuvaus kamerat ?
  1. Jakezu · 9.6.2024
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Riittävän hyvälaatuiset kamerat yksityiskäyttöön. Ihmishahmon tunnistus sekä mahdollisuus asettaa "kehykset" tunnistettuun ihmishahmoon. Elukoista ei ole tullut vielä yhtään hälytystä. Liiketunnistus hälyyttää älypuhelimeen ladattavassa äpissä. Jokainen kamera asetettavissa erikseen hälytykselle tai ilman hälytystä. Tallennus joko jatkuva tai liikkeestä aktivoituva. Yökuvaus hyvä kun muistaa että kaikki infrapunaan perustuvat kamerat tulee asentaa niin ettei heijastavat pinnat kuten ikkunat tm. pääse ylivalottamaan kuvaa jolloin pimeimmät kohdat eivät näy.
  2. Kyllä maalla on mukavaa · 6.6.2024
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Puhelimeen ladattavaan appiin tulee hälytys jokaisesta likketunnisteesta, jolloin voi käydä vilkaisemassa mikä aiheutti hälytyksen ja mistä kamerasta, lyhyt video joka alkaa 5 sekuntia ennen liikettä. Reakointi herkkyyden voi säätää, suurin piirtein kissa / koira / ihminen, eli minkä kokoinen liikkuja aiheuttaa hälytyksen. Jos laittaa ihmisen niin maassa liikkuvat eläimet aivät aiheuta halytystä. Pesäpaikkaa etsivät linnut aiheuttaa hälytyksen, jos pienilintu tulee alle 2m päähän kameran eteen räpyttelemään paikallaan, tämä aiheuttaa hälytyksen, samoin kameran linssissä kävelevä iso hyönteinen. On pimeä kuvaus kamerat.
 2. 1vastaus
  Tarja7 · 27.3.2024
  Tallentaako äänen?
  1. 294719201 · 2.4.2024
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ei tallenna.
 3. 0vastausta
  Snapperille · 4.2.2024
  Kuinka lisätä kameroita 3mp Nivian-nelikameralaitteelle, entä hinta? Voiko lisätä vähemmän kuin 4?
 4. 1vastaus
  Tonni · 22.1.2024
  Hei, käsitinkö oikein että ei tarvitse minkäänlaista nettiä toimiakseen? Tallentaa silloin kiintolevylle? Montako tuntia mahtuu teraan? Ja vielä, tera kun on täynnä, poistuuko vanhimmat tallenteet?
  1. Tuotetuki Netrauta · 25.1.2024
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, laite ei tarvitse nettiä toimiakseen, mutta silloin tallenteet näkee vain tallentimen kautta paikanpäällä. Tallentaa aina kiintolevylle. Teraan mahtuvien tuntien määrä on hieman vaikea kertoa, koska se riippuu kameroiden määrästä ja siitä kuinka paljon mikäkin kamera tallentaa ja mitä tarkkuutta käyttää tallenteissa. 3MP tarkkuudella H.265 muodossa 4 kameraa jatkuvalla tallennuksella ympäri vuorokauden saa mahtumaan noin 5 vuorokautta 1tb levylle. Liiketunnistusta käytettäessä ja tapahtumien määrästä riippuen kiintolevyllä voi olla vaikka koko vuoden tapahtumat tallennettu. Kiintolevyn tullessa täyteen tallennus jatkuu vanhimpien tallenteiden päälle automaattisesti.
 5. 1vastaus
  Markku Tuira · 2.1.2024
  Voisitteko tehdä"Esittely"video miten valvonta kamera yksikkö,toimii ja mitä kameroista näkyy,eli onko pimeällä,otettuja kuvia hyödyntää että näkeekö hyvin yöllä liikkujat ym.
  1. Tuotetuki Netrauta · 11.1.2024
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, Tuotteen esittelyvideolla tuote on esitelty varsin perusteellisesti. Tämä järjestelmä on tarkoitettu omakotitalojen, mökkien ja sen sellaisten kohteiden ns. lähialuevalvontaan ja toimii siinä hintaansa nähden poikkeuksellisen hyvin. Tämä järjestelmä EI ole tarkoitettu laajojen parkkialueiden, tms. alueiden valvontaan, niihin löytyy sitten ihan omat ratkaisut. Yökuvasta emme valitettavasti pysty lupaamaan erillistä esittely- tai esimerkkivideota, mutta jos sellaisen valmistajalta tai maahantuojalta saamme, niin laitamme esille.
 6. 1vastaus
  antero70 · 8.12.2023
  Kiintolevyn tyyppi ja kuinka helppo on vaihtaa.
  1. Tuotetuki Netrauta · 11.12.2023
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Kiintolevynä on hieman erästä riippuen joko Toshiba Surveillance 1TB, tai WD Purple 1TB – NVR käyttöön optimoitu 3.5” SATA kiintolevy. Tavallisia kiintolevyjä ei kannata käyttää missään NVR laitteissa koska niiden käyttöikä on vajaa vuosi – max. 2. Kiintolevyn vaihto on helppo: Virrat pois, kaikki johdot irti, peltikansi auki, vanha kiintolevy irti ja uusi tilalle / kansi kiinni, johdot kiinni, virta päälle ja kiintolevyn alustus = valmista.
 7. 1vastaus
  Jorma7 · 26.11.2023
  Hei, saako koko systeemin tarvittaessa toimimaan vain johdoilla ilman wifiä?
  1. Tuotetuki Netrauta · 30.11.2023
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, käyttämällä erillistä kytkintä ja lähiverkkoa niin kyllä. Kameroissa on tuki myös kaapeliyhteydelle.
 8. 1vastaus
  Seija K · 4.9.2023
  Hei, jos sijoitamme keskusyksikön talon sisälle ja kamerat ympäri talon, toimiiko wifi -yhteys vankkojen kelohirsiseinien läpi ulos? Toinen kysymys: kuinka pitkät ovat virtajohdot? Eli onko kameroissa vaan normaalit johdot ja pistokkeet, vai miten virta?
  1. JouniJ · 4.10.2023
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Toimii puuseinien läpi. Kameroissa on pistorasiaan kytkettävä muuntaja 3 metrisellä liitosjohdolla jonka päässä pyöreä DC-urospistoke. Kameroissa vastaava naaraspistoke ja RJ45-naaras kiinteää reititinyhteyttä varten. Kameran kaapelien pituus on noin 40cm. Kameran kaapelin saa suoraan kiinnitysjalan takaa seinän läpi tai jalan ja seinän välistä ulkopuolelle. Läpivienneissä vaaditaan 22mm reikä jotta liittimet mahtuvat läpi. Muuntajat on sijoitettava kuivaan tilaan.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.