Toukokuun kampanjat saivat jatkoa! Tarjoukset voimassa enää:

Älylukko Celotron A1 PRO

Tuotenumero:
CELOA1PRO
199,00  149,90  Säästät: 49,10 
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa 20.5.2024 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
30 päivän alin hinta: 149,90 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 9,90 €

Celotron A1 PRO älylukko on poikkeuksellisen monipuolinen ja kustannustehokas ratkaisu perinteisen lukon etäohjaukseen sekä kulunvalvontaan.

Helppo asennus

Älylukko kiinnitetään oveen yksinkertaisesti: kestävällä, mutta silti jälkikäteen irrotettavalla 2-puoleisella 3M teipillä. Tarvittaessa älylukko voidaan kiinnittää myös pysyvämmin ruuveilla. Olemassa olevaa lukkoa tai ovea ei siis tarvitse millään tapaa muuttaa. Älylukko pysyy turvallisesti paikallaan niin kauan kuin tarvitset sitä, mutta saat sen tarvittaessa myös irti, jos esimerkiksi muutat tai vaihdat oven.

Celotron A1 PRO älylukko on helposti säädettävissä mukana tulevilla ja helposti vaihdettavilla adaptereilla. Laite voidaan asentaa useimpiin eurooppalaisiin lukkoihin ja käytännössä kaikkiin kotimaisiin lukkoihin, joissa vain on käsikäyttöinen lukituksen avaus. Laite kalibroi lukon liikeradat täysin automaattisesti ensimmäisessä käyttöönotossa. Lukkosi toiminta ei muutu millään tapaa ja vanhat avaimesi toimivat aivan kuten ennenkin. Celotron älylukko säilyttää siis lukkosi mekaanisen toiminnan ja asennuksen täysin ennallaan. Lukkosi manuaaliseen avaamiseen tarvittava voima ei myöskään kasva, vaan kiitos nerokkaan "vastuksettoman" konstruktiomme ja leveän vääntökahvan, vanha lukkosi saattaa tuntua jopa aiempaa kevyemmältä käyttää.

Lisävaruste: Langaton näppäimistö P1 PRO

Celotron A1 PRO älylukko voidaan varustaa myös äärimmäisen tyylikkäällä, valaistulla hipaisunäppäimistöllä (erikseen ostettava lisävaruste, tuotekoodi CELOP1PRO). Näppäimistössä on huomattavan pitkä paristojen käyttöikä: mikäli avaat oveasi kymmenen kertaa päivässä, kaksi sisällä olevaa AA-paristoa voivat toimia jopa 300 päivän ajan. Näppäimistössämme on normaalin käyttökoodin lisäksi myös ns. turvattu salasanatoiminto: Voit antaa täysin väärän tunnusluvun, ennen oikean antamista tai heti sen jälkeen, jotta toimintaasi mahdollisesti tarkkaileva henkilö ei saa oikeaa tunnuslukuasi selville.

Turvallinen bluetooth & internet

Celotron A1 PRO älylukko toimii huipputurvallisella, kryptatulla Bluetooth yhteydellä. Lukko on sen ansiosta helppo ja äärimmäisen nopea asentaa, eikä se tarvitse toimiakseen kiinteää internet yhteyttä. Mikäli älylukko kuitenkin halutaan kytkeä internet yhteyteen, on sekin mahdollista lisävarusteena myytävällä, edullisella Bluetooth/Wifi reitittimellä HUB1 (tuotekoodi CELOHUB1). Helppokäyttöinen älypuhelinsovellus toimii aina täysin samalla tapaa, käytitpä sitten laitetta sen bluetooth yhteydellä, tai etänä internet yhteyden välityksellä. Internet yhteydellä varustetussa laitteessa voidaan lisäksi aktivoida ns. geofence toiminto, jolloin laite avaa lukon automaattisesti kun ennalta määritellylle alueelle saavutaan.

Etähallinta ja loki

Käyttäjien tietoja sekä kulkulupia voidaan helposti lisätä, poistaa ja päivittää joko paikallisesti bluetoothin avulla, tai WiFi-reitittimellä varustetuissa kokonaisuuksissa vaikka toiselta puolelta maapalloa. Selkeä loki kertoo kuka avasi oven ja milloin. Jokaiselle käyttäjälle voidaan ohjelmoida lisäksi oma yksilöllinen koodi näppäimistöön, jolloin myös koodien käyttö saadaan yksilöityä. (Näppäimistö myydään erikseen)

Vähäinen paristokulutus

Celotron A1 PRO älylukolla on hyvä paristonkestävyys. Neljä tavallista AA paristoa mahdollistavat päivittäisessä käytössä jopa yli 300 päivän toiminta-ajan, ja litiumparistoja käytettäessä vielä pidemmän. Käyttöön valittujen paristojen laatu ja lukon tavanomaista suurempi käyttömäärä lopputulokseen. Paristot eivät kuulu pakkaukseen.

Laadukas ja todella kestävä

Celotron A1 PRO älylukkoa on testattu ja testataan yhä poikkeuksellisen paljon kuormitusta aiheuttavassa mekaanisessa testissä, jossa simuloidaan lukon jatkuvaa käyttöä. Älylukon on jo todettu kestävän moitteetta yli 100000 oven aukaisua. Sama lukko on testipenkissä siis edelleen. Huippukestävä ja nerokas "vastukseton" konstruktio on patentoitu ja tuotteella on maailmanlaajuiset hyväksynnät.

Laajennettavuus

Celotron A1 PRO älylukko tukee mm. Amazon Alexa ja Google Home -ääniohjauksia. Lisäksi laitteen TUYA tuki mahdollistaa lähes rajattomat laajennusmahdollisuudet. Jatkuvasti laajeneva lisälaitevalikoima kattaa jo mm. langattoman ovipuhelimen, valvontakameroita, valaisimia, ohjausreleitä, ym.

Palkittu

Celotron A1 PRO älylukko on saanut kansainvälisesti arvostetun Reddot - palkinnon erityismaininnalla: Helppo asennettavuus ja kestävyys ovat tämän tuotteen ehdottomia valtteja!

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Celotron
 • Sertifikaatit ja hyväksynnät: CE-merkintä, Sähkömagneettinen yhteensopivuus, FCC, MTI, R&TTE, RoHS-direktiivi
 • Valmistusmaa: Kiina
 • Takuuaika: 12 kuukautta
 • GTIN-koodi: 6410071636246

Tuotteen mitat:

 • Korkeus (mm): 130
 • Leveys (mm): 60
 • Syvyys (mm): 50

Tuotteen ominaisuudet:

 • Väri: Harmaa
 • Tuoteryhmä: Celotron Tuya
 • Toimitussisältö: Lukko, kohdistustyökalu, ohjeet

Tuotteen tekniset tiedot:

 • Jännite (V): 1.5

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Pakkauksen leveys (mm): 250,00
 • Pakkauksen korkeus (mm): 100,00
 • Pakkauksen syvyys (mm): 150,00
 • Rahtipaino (kg): 0,80

Arvostelut

Kysymykset

Yhteensä 3 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 0vastausta
  Samuli123 · 23.4.2024
  Tuleeko suomenkieliset asennus- ja käyttöohjeet?
 2. 1vastaus
  mr x · 23.11.2023
  Millä sovelluksella tätä lukkoa ohjataan?
  1. Tuotetuki Netrauta · 23.11.2023
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Lukkoa ohjataan Smart Life -sovelluksella.
 3. 1vastaus
  Porhis · 4.10.2022
  Hei, Mitkä ovat tuotteen ulkomitat? Lähinnä tuo leveys kiinnostaa. Omassa ovessani tämä on suurin haaste...
  1. Jake · 4.10.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   6cm leveä, 5cm paksu ja 13cm pitkä. Oven karmin ja lukon väliin tarvitsee tilaa. Vähintään 5.5cm on hyvä. Lukon voi asentaa aavistuksen vinoon ovisalvan keskikohdasta muttei paljon. Pystyyn, sovittiin tai vinoon voi asentaa.Tarrakiinnitys ja pohjapiirrustus mukana helpottamaan asennus kohdan tarkistusta. Asensin hallin oveen, puolalainen ovi. Vaikeuksia oli saada se tarpeeksi keskelle ovisalpaa kun karmi aivan liian lähellä. Pyöreä päästään joten sekin hiukan hankaloitti asennuta. Kun sain kohdalle niin hyvin on toiminut.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.