Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:
Grillitarvikkeet

Oikeilla välineillä ja tarvikkeilla grillaaminen on entistäkin mukavampaa! Netraudasta saat kaikki grillin suojaamiseen ja ruoanlaittoon tarkoitetut grillitarvikkeet edullisesti. Sen lisäksi valikoimasta löytyy myös käteviä lisäosia laadukkaasta piippusetistä näppärään grillijalustaan. Tervetuloa kannattaville ostoksille!

Laadukkaat grillaustarvikkeet helpottavat ruoanlaittoa

Grillatessa tarvitaan usein työskentelyä helpottavia tarvikkeita ja lisävarusteita. Erikokoiset lisäritilät ovat käteviä varsinkin silloin, kun ruokailijoita on useita ja grillattavaa on runsaasti. Esimerkiksi puolikas lisäritilä mahdollistaa samanaikaisen grillaamisen eri tasoissa. Erilliselle ritilälle saat myös talteen valmiit lihat ja makkarat ennen tarjoilua. Grillausrenkaat ja erilaiset paistotelineet soveltuvat mallista riippuen erinomaisesti täytettyjen herkkujen tai paistien valmistukseen. Myös täydelliset hampurilaiset onnistuvat näppärällä burger-halsterilla. Jos taas olet mehukkaan grillikanan ystävä, löytyy siihenkin oma jalustansa. Sen lisäksi valikoima pitää sisällään myös erilaisia keraamisia paistoalustoja ja leivontakiviä. Nerokkaiden lisäosien avulla tuunaat grillistäsi hetkessä monipuolisen kiertoilmauunin, jossa voit grillata, savustaa ja leipoa. Jos nappaat mukaan vielä pizzasetin, parilan ja paellapannun, sinulla on kaikki tarvittava upean kesäkeittiön pystyttämiseen.

Tilaa tunnettujen merkkien grillitarvikkeet huippuedullisesti Netraudasta

Grillin huoltaminen ja oikeaoppinen säilytys on tärkeää, jotta siitä riittää iloa useaksi vuodeksi. Erilaisilla suojapeitteillä ja -hupuilla voit suojata grilliäsi tehokkaasti kosteudelta, auringonvalolta ja pölyltä. Etsitkö helppoa tapaa grilliritilöiden puhdistamiseen? Näppärän ritilänpuhdistimen avulla voit puhdistaa sekä teräs- että posliiniritilät vaivattomasti. Piippusetti puolestaan tarvitaan aina silloin, kun grilli tai kotakeittiö halutaan sijoittaa sisätiloihin, esimerkiksi huvimajaan tai grillikatokseen. Oletko löytänyt jo kaiken tarvitsemasi? Keskittämällä ostoksesi voit saada tuhansille tuotteille jopa täysin ilmaisen toimituksen. Tilaa nyt ja säästä!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.