Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Savustuslaatikot

Savustuslaatikot ovat grillin tai savustimen lisävarusteita, joita käytetään ruoan savustamiseen. Ne mahdollistavat savun ohjatun vapautumisen grillin tai savustimen sisällä antaen ruoalle herkullisen savuaromin. Savustuslaatikoita voidaan käyttää eri grillityypeissä, kuten kaasu-, hiili- tai sähkögrilleissä sekä erillisissä savustimissa.

  • 1

1-16 / 16

16 tuotetta

  • 1

1-16 / 16

16 tuotetta

Savustuslaatikot

Savustuslaatikko on helppo tapa valmistaa herkullisia ja miellyttävän aromikkaita ruokia. Valikoimastamme löydät kestävät ja helppokäyttöiset savustuslaatikot. Valitse teräs- tai emalipintainen vaihtoehto ja omia tarpeitasi vastaava malli. Vertaile vaihtoehtoja näppärästi muutamalla hiiren napsautuksella ja tilaa suosikkituotteesi helposti ja nopeasti!

Valmista herkulliset savustetut ruoat kätevällä laatikolla

Erilaisille tulisijoille sopivat savustusastiat ovat käytössä käteviä. Niiden toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen mutta samalla varma. Aseta savustuslastut astian pohjalle ja kypsennettävä ruoka ritilän päälle. Laita laatikko tulisijan päälle ja odota ruuan kypsentymistä kaikessa rauhassa. Meiltä löydät helppohoitoiset mallit, joista löydät varmasti mieleisesi vaihtoehdon. Osa laatikoista on varustettu tippuastialla tai suojalla, jotka estävät rasvan ja lian valumisen lastujen päälle. Näin pidät laatikon helposti puhtaana käyttökerrasta toiseen. Näppärä laatikko kulkee myös helposti mukana kaikilla kalastus- ja metsästysretkillä.

Eri tulisijamalleihin sopivat savustuslaatikot

Löydät valikoimastamme savustimet moneen eri tulisijaan. Jos käytössäsi on perinteinen grilli, voit varmistaa mallin yhteensopivuuden helposti tuotekorteista. Osa laatikoista saattaa vaatia myös erillistä telinettä. Senkin liität helposti samaan tilaukseen. Tarjolla on myös monikäyttöisiä malleja, jotka toimivat yhtä hyvin hiili- kuin kaasugrillin kanssa sekä kaasu- ja rengaskeittimellä. Kaikki tuotteet ovat käytössä turvallisia ja kestävät korkeita lämpötiloja. Ruoan aromeja voit säädellä käyttämällä eri puulajeista höylättyjä lastuja. Valitse siis omia tarpeitasi parhaiten vastaava tuote ja aloita herkkujen valmistus tuota pikaa.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.