Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Muurinpohjapannut

  • 1

1-32 / 32

32 tuotetta

  • 1

1-32 / 32

32 tuotetta

Muurinpohjapannut

Muurinpohjapannu on perinteinen tapa valmistaa niin makeita kuin suolaisiakin ruokia. Valikoimastamme löydät erikokoiset muurikkapannut. Saatavilla on niin jaloilla seisovia malleja kuin pelkkiä pannuja. Kestävät tuotteet ovat helppohoitoisia ja pysyvät käytössä jopa sukupolvelta toiselle. Tutustu valikoimaamme ja tilaa monikäyttöiset tuotteet nopealla toimituksella!

Muurikkapannu ja tarvikkeet edullisesti netistä

Haluaisitko laittaa ruokaa isommallekin porukalle tunnelmallisen nuotion ääressä? Muurinpohjapannu on näppärä ratkaisu erilaisten pääruokien ja herkullisten lettujen valmistukseen, vaikka syöjiä olisi enemmänkin. Jättipannussa loihdit käden käänteessä makkarat, paellat ja wokit suurellekin seurueelle. Pienempi malli taas sopii hyvin arjen tarpeisiin. Kaikki pannut sopivat monille erilaisille tulisijoille. Saatavilla on myös käyttöä helpottavia tuulensuojia ja kansia, jotka estävät roskien pääsyn ruokaan tuulen mukana. Lisäksi tulisija pysyy puhtaana, sillä kiinteästä pannusta ei pääse tippumaan siihen ruokaa eikä rasvaa. Pannu kannattaa vielä peittää varastoinnin ajaksi suojahupulla. Senkin hankit näppärästi verkkokaupastamme.

Jalalliset ja jalattomat muurikkapannut nopealla toimituksella

Jos etsit pelkkää pannua valmiiseen tulisijaan, löydät omasi muutamalla hiiren klikkauksella. Valikoimassamme on myös monta näppärää jalallista vaihtoehtoa, joiden ansiosta voit käyttää pannua helposti monessa eri paikassa. Oli etsinnässä sitten pieni tai suuri malli, löydät läpimitaltaan erilaiset vaihtoehdot nopeasti. Meillä tuotteiden vertailu käy aina tuossa tuokiossa! Mikä parasta, tämän tuotteen valitessasi pääset arjessa helpolla: puhdistus onnistuu nopeasti vedellä ilman pesuainetta. Muurinpohjapannu pysyy kunnossa vuosien ajan, kun muistat rasvata sen säännöllisesti silavalla, voilla ja öljyllä. Poimi nyt oma suosikkisi ja nauti aidoista herkuista läheistesi kanssa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.