Puhdistusaine Quick Step Clean, 2000ml

Tuotenumero: QS3634604
31,40 
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 19,00 € (erillisrahtituote)

Toimituskustannukset voimassa Manner-Suomessa akselilla Helsinki - Oulu. Muualle Suomeen tilatessasi ota yhteys asiakaspalveluumme.

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattianpäällysteiden edelläkävijä. Quick Step-laminaattilattian puhdistus ja hoito on helppoa oikeilla aineilla. Vain pieni määrä Clean puhdistusainetta veteen sekoitettuna riittää. Quick Step l...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Puhdistusaine Quick Step Clean, 2000ml kuvaus

Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattianpäällysteiden edelläkävijä. Quick Step-laminaattilattian puhdistus ja hoito on helppoa oikeilla aineilla. Vain pieni määrä Clean puhdistusainetta veteen sekoitettuna riittää. Quick Step laminaattilattia näyttää upealta ja sen pintaviimeistelyt ovat luonnollisia. Scratch-Guard-käsittely tekee pintakerroksesta kulutusta kestävän. Quick Step laminaattilattia on antistaattinen, roiskeenkestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen.

Patentoidun Uniclic-pontin ansiosta lattialla on markkinoiden helpoin asennus. Uniclic-pontilla on ainutlaatuinen Pysyvästi yhdessä -takuu. Quick Step lattioihin löytyy täydellinen tarvikevalikoima, alkaen kuosiin sopivista jalkalistoista aluskatteisiin ja viimeistelyprofiileihin. Lattia soveltuu lattialämmitysjärjestelmien kanssa käytettäväksi. Quick Step laminaatilla on rakennusmateriaalien päästöluokitus M1 ja pohjoismainen joutsenmerkki.

Puhdistusaine Quick Step Clean, 2000ml

  • Sisältö: 2 litraa/pullo
  • Helppoa puhtaanapitoa varten suunnitellut Quick Step-puhdistustuotteet
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset