Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Ikkunapesurit

Unohda ämpäri ja lasta kaappiin - Ikkunapesuri tekee ikkunoiden pesemisestä suorastaan ilon. Lasien peseminen kunnon pesurilla on nopeaa ja hauskaa. Ikkunapesuri imee tehokkaasti vedet eikä ikkunoihin jää pesujälkiä.

  • 1

1-13 / 13

13 tuotetta

  • 1

1-13 / 13

13 tuotetta

Ikkunapesurit

On epämiellyttävä tunne, kun auringonsäteet paljastavat ikkunalaseihin tarttuneen pölyn, likaroiskeet ja sormenjäljet. Ikkunat jäävät usein odottamaan pesua siksi, että tämä työ on aikaavievää. Pitäisi olla oikeanlainen sää ja tukku mikrokuituliinoja. Vaikka etikkavedellä ja sanomalehdillä saakin hienon lopputuloksen, ikkunoiden pesun voi hoitaa vähemmälläkin hankaamisella ja ennen muuta nopeasti. Jotta kirkkaista ikkunoista nauttiminen ei olisi vain kerran vuodessa tapahtuva suuren vaivannäön palkitseva ilonaihe, tutustu tehokkaiden ikkunapesuriemme valikoimaan. Aloita siivouspäivän valmistelut Netraudasta tilaamalla ikkunapesurit ja muut kunnon työvälineet suoraan haluamaasi osoitteeseen!

Ikkunapesurit – ei enää valuvaa vettä, kiitos ikkunapesurin

Laadukkaat ikkunapesurit tunnistaa siitä, että ne ovat vaivattomia käyttää ja huoltaa. Laite on kevyt pidellä ja siitä saa napakan otteen, vaikka kädet olisivatkin kosteat. Sähkökäyttöinen pesuri pesee ja kuivaa huipputehokkaasti, ja ikävät valumaan jäävän veden aiheuttamat pesuviirut ikkunalaseissa ovat historiaa. Tämä temppu on mahdollinen siksi, että ikkunapesuri imee veden ikkunapinnalta. Jos imusuulakkeeseen jää käytössä likaa tai vettä, pyyhkäise se siivousliinalla. Huolto ei paljon aikaasi vie: tyhjennä vesisäiliö käytön jälkeen ja laita akku latautumaan. Modernien laitteiden akut kestävät isommankin urakan suorittamisen ja voit seurata akun varaustilannetta koko ajan. Akun vaihtaminen ei keskeytä työskentelyäsi, sillä vaihto hoituu näppärästi. Vara-akun sekä muut lisätarvikkeet saat myös Netraudasta kätevästi.

Ikkunapesurit putsaavat paljon muutakin kuin ikkunat

Ikkunapesurin juju on tehokas vettä imuroiva toiminto. Siksi laitetta on huoletonta käyttää niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Ikkunapesurit puhdistavat paljon muutakin kuin ikkunalasit. Suihkuseinien ja muiden kookkaiden lasipintojen sekä kaakeleiden siistiminen käy ikkunapesurilla käden käänteessä. Ikkunoiden pesu ei ole ainut kotityö, johon saa uutta puhtia työvälineisiin panostamalla. Meillä on kattava valikoima tarmokkaita työvälineitä arkesi avuksi. Siivous sujuu ja jälki ilahduttaa, kun kokeilet esimerkiksi höyrypesuria. Anna laadukkaalle ikkunapesurille mahdollisuus näyttää puhdistusvoimansa. Myyntipalvelumme auttaa, jos sinulla on tilaamiseen liittyviä kysymyksiä.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.