Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Roskakorit

Oikeanlainen ja oikein sijoitettu roskakori sujuvoittaa arkea ja pitää ympäristön siistinä ja miellyttävänä. Hyvin suunniteltu roska-astia myös helpottaa jätteiden lajittelua. Tutustu valikoimaamme ja päivitä kodin tai vaikkapa työpaikan taukotilan jätteenkäsittely tälle vuosituhannelle! Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle se suosikki.

1-48 / 228

228 tuotetta

1-48 / 228

228 tuotetta

Roskakorit

Roskakori, tai tuttavallisemmin roskis tai roskapönttö, on osa sisustusta siinä missä esimerkiksi verhot ja matotkin. Ei ole siis yhdentekevää, millaisen roska-astian valitsee. Netraudan valikoimissa on runsaasti erilaisia väri- ja mallivaihtoehtoja. Klassinen pyöreämuotoinen roska-astia mahtuu pieneen tilaan, kun taas suorakulmion mallinen astia on tilavampi. Vai sopisiko sisustamaasi tilaan 1950-luvun henkinen roska-astia, jossa on pitkät sirot jalat? Erilaisia värivaihtoehtoja on myös helppo haarukoida verkkokauppamme rajaustoiminnon avulla. Tarjolla on sävyjä aina hempeistä pastelleista kiiltävään mustaan ja kaikkea siltä väliltä.

Poljinroskis ja muut arjen sankarit

Ulkonäköseikkojen lisäksi roska-astian valinnassa tulee tarkkaan harkita sitä, millaiseen käyttöön roska-astia tulee ja kuinka suuri jätemäärä astiaan tulee mahtua. Poljinroska-astiat tulevat hätiin tilanteissa, joissa kädet täytyy saada pidettyä vapaina. Ne ovatkin suosittuja muun muassa keittiöissä ja WC-tiloissa. Isommat, useita lokeroja sisältävät roska-astiat helpottavat lajittelua eivätkä täyty hetkessä. Oli tarpeesi sitten millainen hyvänsä, oikeanlaisen roska-astian löydät Netraudasta. Tilaa samalla verkkokaupastamme myös astiaan sopivat roskapussit!

Myydyimmät tuotteet (10)

Poljinroska-astia Brabantia NewIcon, 12L, eri värejä
alk. 54,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Roska-astia Mediclinics PPA2279, 25l, eri värejä
-24% Jopa
Juuri nyt!
Tarjous
Roska-astia Mediclinics PPA2279, 25l, eri värejä
169,00  alk. 135,00 
Roska-astia Brabantia Bo, 4l, eri värejä
alk. 38,95 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.