Asennustelineet

Netraudan asennustelineet kannattelevat remonttireiskan ja työvälineet. 200 kiloa kuormaa pysyy tukevasti parissa metrissä ja hommat sujuvat, kun jalkojen alla on kunnollinen työskentelytila. Laadukkaat asennustelineet tunnistat monista työturvallisuutta lisäävistä yksityiskohdista sekä viimeistellystä laadusta. Kun hankit varusteet ja työvälineet rakennuksellesi Netraudasta, et maksa liikaa. Nopeat toimituksemme pitävät työmaan liikkeessä ja pääset pian ihailemaan upeaa lopputulosta. Tervetuloa Netrautaan, Suomen suosituimpaan kodinrakentajien verkkokauppaan!

Laadukkaat asennustelineet ja lisäosat

Netraudan asennustelineiden valmistaja on kotimainen Tikli. Näissä tuotteissa käytettävyys ja turvallisuus on pakattu onnistuneesti yhteen. Asennustelineiden käyttömahdollisuudet kasvavat, kun hankit lisävarusteita. Telineeseen kiinnitettävät lukittuvat pyörät tekevät telineen siirtämisestä vaivatonta. Kun lisäät peruspakettiin korotusosan, saat turvallisen työskentelyalustan vaikkapa katon maalaamiseen. Tukijalat tarvitaan, jos työskentelykohde on yli 2 metrin korkeudessa. Alumiinista valmistettu asennusteline on kokoontaitettava, joten säilyttäminen onnistuu tavallisessa varastotilassa. Monikäyttöinen teline tuskin jää sinne pölyttymään.

Hanki asennustelineet verkkokaupasta

Rakennatko omaa kotia tai kesämökkiä? Netraudasta saat huippulaadukkaat tarvikkeet ja välineet koko projektin ajaksi. Merkitse asennustelineet ostoslistallesi jo hyvissä ajoin, sillä tämä työväline osoittaa hyötynsä alusta alkaen. Netistä tilaaminen kannattaa, sillä näin säästät sekä aikaa että rahaa. Selkeältä verkkosivustoltamme löydät nopeasti niin tuotetiedot kuin tarpeelliset käyttöohjeetkin. Kun kunnostat, rakennat tai remontoit maanpinnan yläpuolella, hanki tukevat telineet ja vakaat tikkaat Netraudasta. Suurvalikoimastamme saat edullisesti esimerkiksi auton takakonttiin mahtuvat teleskooppitikkaat, nopeasti työkohteeseesi toimitettuna. Tilaa jo tänään!

Näin tilaat asennustelineet Netraudasta

Asennustelineet ja muutkin kookkaat rakennuskohteessa tarvittavat työvälineet voi tilata netistä siinä missä pienet työkoneetkin. Netrauta auttaa rakennusprojektin etenemistä koko matkan, sokkelista sisustusratkaisuihin. Klikkaa tuotteet ostoskoriisi ja siirry kassalle. Meillä maksat joustavasti verkkopankissa, yleisimmillä luottokorteilla tai Klarna-osamaksulla. Jos tarvitset ennakkolaskun tai sinulla on kysyttävää, myyntipalvelumme auttaa mielellään. Nauti nettiostamisen helppoudesta ja mahtavista tarjouksistamme. Olipa ostoslistallasi kodinkoneita, piha-alueen kunnostamiseen liittyviä työvälineitä tai vaikka saunan lauteet, Netrauta on osoitteesi verkossa. Aina edullinen hintataso, nopeat toimitukset ja huippuvalikoima – sinun kotisi parhaaksi.

Laskeva

10 Nimike(ttä)

Laskeva

10 Nimike(ttä)