Ohjauskeskus EC 50

Tuotenumero: HEL001550
101,00 €
95,49
Säästät: 5,51 €
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,00€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

ALE!
-5%
ALE
Kuvaus
Helo on maailman johtava kiuasmerkki. Helon tuotantoon kuuluvat mm. sähkö- ja puulämmitteiset kiukaat ja niiden ohjauskeskukset. Intensiivisen tuotekehityksen lisäksi Helo panostaa vahvasti muotoiluun. EC50-ohjain pitää saunasi lämpötilan juuri...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Ohjauskeskus EC 50 kuvaus

Helo on maailman johtava kiuasmerkki. Helon tuotantoon kuuluvat mm. sähkö- ja puulämmitteiset kiukaat ja niiden ohjauskeskukset. Intensiivisen tuotekehityksen lisäksi Helo panostaa vahvasti muotoiluun.

EC50-ohjain pitää saunasi lämpötilan juuri oikealla tasolla, helposti ja taloudellisesti. Puhdaslinjainen ohjain sulautuu tyylikkäästi saunan peseytymistilojen yleisilmeeseen.

Selkeän näytön avulla säädät niin ajastimen, lämpötilan kuin valaistuksenkin halutulle tasolle. Ohjausyksiköstä voit säätää kiukaan lämpiämään 0-3 tunnin ajaksi. Voit myös ajastaa lämmityksen 0-10 tunnin esivalinnalla. Laitteessa on lapsiturvallinen koodilukko, jonka ansiosta kiuas ei kytkeydy päälle vahingossa. Valitse helppokäyttöinen ja kohtuuhintainen EC50, kun haluat nauttia saunastasi juuri oikean lämpöisenä ja juuri oikeaan aikaan.

Ohjauskeskus EC 50

  • Sopii käytettäväksi seuraavien kiukaiden kanssa: Cava DET, Roxx DET, Rocher DET ja Fonda DET
  • Ohjauskeskus asennettava kuivaan tilaan
  • Tuotteen toimitus sisältää 10 m pituisen liitäntäkaapelin

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset