Juhannuskampanjat voimassa enää:

Sähkökiukaat

Sähkökiuas lämpenee nopeasti, ja mahdollistaa kätevän ja roskattoman löylykokemuksen. Valitse sähkökiuas saunasi koon mukaan. Niin alimitoitettu kuin liian tehokaskin sähkökiuas kuluttaa turhaan sähköä. Heti valmis -kiuas on aktiivisen saunojan energiatehokas valinta. Kiukaiden älykkäät etäohjaustoiminnot säästävät myös energiaa.

1-48 / 967

967 tuotetta

1-48 / 967

967 tuotetta

Sähkökiukaat

Miten valitsen sopivan sähkökiukaan?

Sähkökiukaan valinnassa tulee huomioida saunan koko, jotta kiukaassa on sopivasti tehoa tilavuuteen nähden. Valintaoppaasta löydät ohjeet saunan tilavuuden laskemiseen. Saunan muu sisustus, kuten lauteet, vaikuttavat siihen, millaista suojaetäisyyttä kiukaalta vaaditaan. Saunan muoto ohjaa myös kiukaan asennustavan valintaa. Esimerkiksi kulmakiukaan avulla otat myös nurkan tehokäyttöön. Seinälle asennettava kiuas puolestaan helpottaa saunan lattian siivoamista. Erityisen viimeistelty ilme saunatilaan syntyy, kun kiukaan upottaa lauteisiin. Tällöin on syytä kiinnittää erityistä huomiota kiukaan suojaetäisyyksiin ja käyttää esimerkiksi upotuskaulusta. Monissa sähkökiukaissa on tätä nykyä erillinen ohjauskeskus, joka tekee kiukaan lämmittämisestä ja säätelystä erityisen helppoa. Ohjauskeskuksen voi useissa tapauksissa asentaa joko saunaan tai muuhun tilaan, kuten esimerkiksi kylpyhuoneen puolelle. Myyntipalvelumme auttaa mielellään sopivan sähkökiukaan valinnassa.

Miten sähkökiuas asennetaan?

Sähkökiukaan asennus on tärkeä osa saunan turvallisuutta, joten sen voi suorittaa vain valtuutettu ammattiasentaja. Netraudasta voit tilata valtuutetun ammattiasentajan suorittaman sähkökiukaan asennuksen helposti ja vaivattomasti. Kiuas asennetaan kiuasvalmistajan ohjeiden mukaisesti. Asennukseen liittyvät toimenpiteet riippuvat asennettavasta kiukaasta sekä asennuksen lähtökohdista.

Mitkä ovat sähkökiukaiden tärkeimmät ominaisuudet?

Sähkökiukaiden ehdoton valtti on monipuolisuus. Tämä monipuolisuus on hyvin edustettuna myös Netraudan valikoimassa, joka tarjoaa erittäin kattavasti sähkökiukaita kaikkiin tarpeisiin ja makuihin. Kiuasmalleissa on vaihtoehtoja muun muassa niin koon, tehon, asennustavan, ohjauksen kuin löylyjen laadunkin suhteen. Nykyaikainen sähkökiuas ei häviä löylyissä puukiukaalle, vaan viimeisimmän teknologian ansiosta myös sähkösaunan tarjoamat löylyt ovat mehevän kosteat ja erittäin miellyttävät. Sähkökiuas on kätevä, sillä sen asentaminen onnistuu hyvin monenlaisiin kohteisiin. Olet sitten rakentamassa uutta tai korvaamassa vanhaa kiuasta, kannattaa ostoksille suunnata Netraudan verkkokauppaan! Meiltä tilaat haluamasi kiukaan aina edulliseen hintaan.

Mikä tekee Netraudan sähkökiuasvalikoimasta monipuolisen?

Netraudan sähkökiuasvalikoimassa on tarjolla runsaasti erilaisia malleja ja tyylejä, perinteisiä sähkökiukaita unohtamatta. Suosiotaan ovat kasvattaneet muun muassa niin sanotut verkkokiukaat, joissa kiuaskivet on aseteltu usein teräksisen verkon sisään. Suuren kivimassan ansiosta verkkokiukaan löylyt ovat mukavan kosteat ja pitkäkestoiset. Verkkokiukaita on saatavilla muun muassa pilarimallisena. Korkea pilarikiuas sekä tuo saunaan loistavat löylyt että toimii näyttävänä sisustuselementtinä. Kiireisen saunojan valinta on puolestaan heti valmis kiuas, jonka lämmittämiseen ei tarvitse varata aikaa. Eksoottisempaa suuntausta edustavat höyrykiukaat, joiden pehmeä lämpö säästää saunan rakenteita. Kiuastyypistä riippumatta valinnanvaraa on myös kiukaiden ulkonäössä. Kiuas on saunaa hallitseva sisustuselementti, jonka tulee istua hyvin ympäristöönsä. Netrauta tarjoaa eri hintaluokkien sähkökiukaat aina kilpailukykyisen edullisesti. Lisäksi Netraudan Tammiston Showroom ja Ideaparkin Showroom tarjoavat laajan näyttelyn Suomen johtavilta kiuasvalmistajilta ja asiantuntevaa palvelua.

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.