Sähkökiukaat

Valitse kiuas saunasi koon mukaan. Niin tilaan alimitoitettu kuin liian tehokaskin kiuas kuluttaa turhaan enemmän sähköä. Heti valmiit kiukaat ovat energiatehokkaampi vaihtoehto kotiin, jossa saunotaan paljon. Älykkäät kiukaiden etäohjaustoiminnot ovat myös energiansäästöratkaisuja.

1-100 / 1023

1023 tuotetta

1-100 / 1023

1023 tuotetta

Sähkökiukaat

Sähkökiukaiden ehdoton valtti on monipuolisuus. Tämä monipuolisuus on hyvin edustettuna myös Netraudan valikoimassa, joka tarjoaa erittäin kattavasti sähkökiukaita kaikkiin tarpeisiin ja makuihin. Kiuasmalleissa on vaihtoehtoja muun muassa niin koon, tehon, asennustavan, ohjauksen kuin löylyjen laadunkin suhteen. Nykyaikainen sähkökiuas ei häviä löylyissä puukiukaalle, vaan viimeisimmän teknologian ansiosta myös sähkösaunan tarjoamat löylyt ovat mehevän kosteat ja erittäin miellyttävät. Sähkökiuas on kätevä, sillä sen asentaminen onnistuu hyvin monenlaisiin kohteisiin. Olet sitten rakentamassa uutta tai korvaamassa vanhaa kiuasta, kannattaa ostoksille suunnata Netraudan verkkokauppaan! Meiltä tilaat haluamasi kiukaan aina edulliseen hintaan.

Sähkökiukaan valitseminen

Sähkökiukaan valinnassa tulee huomioida saunan koko, jotta kiukaassa on sopivasti tehoa tilavuuteen nähden. Saunan muu sisustus, kuten lauteet, vaikuttavat siihen, millaista suojaetäisyyttä kiukaalta vaaditaan. Saunan muoto ohjaa myös kiukaan asennustavan valintaa. Esimerkiksi kulmakiukaan avulla otat myös nurkan tehokäyttöön. Seinälle asennettava kiuas puolestaan helpottaa saunan lattian siivoamista. Erityisen viimeistelty ilme saunatilaan syntyy, kun kiukaan upottaa lauteisiin. Tällöin on syytä kiinnittää erityistä huomiota kiukaan suojaetäisyyksiin ja käyttää esimerkiksi upotuskaulusta. Myös upotuskaulukset ja muut sähkökiukaan lisäosat tilaat kätevästi Netraudasta. Monissa sähkökiukaissa on tätä nykyä erillinen ohjauskeskus, joka tekee kiukaan lämmittämisestä ja säätelystä erityisen helppoa. Ohjauskeskuksen voi useissa tapauksissa asentaa joko saunaan tai muuhun tilaan, kuten esimerkiksi kylpyhuoneen puolelle.

Sähkökiuas eri malleissa ja tyyleissä

Netraudan sähkökiuasvalikoimassa on tarjolla runsaasti erilaisia malleja ja tyylejä, perinteisiä sähkökiukaita unohtamatta. Suosiotaan ovat kasvattaneet muun muassa niin sanotut verkkokiukaat, joissa kiuaskivet on aseteltu usein teräksisen verkon sisään. Suuren kivimassan ansiosta verkkokiukaan löylyt ovat mukavan kosteat ja pitkäkestoiset. Verkkokiukaita on saatavilla muun muassa pilarimallisena. Korkea pilarikiuas sekä tuo saunaan loistavat löylyt että toimii näyttävänä sisustuselementtinä. Kiireisen saunojan valinta on puolestaan heti valmis kiuas, jonka lämmittämiseen ei tarvitse varata aikaa. Eksoottisempaa suuntausta edustavat höyrykiukaat, joiden pehmeä lämpö säästää saunan rakenteita. Kiuastyypistä riippumatta valinnanvaraa on myös kiukaiden ulkonäössä. Kiuas on saunaa hallitseva sisustuselementti, jonka tulee istua hyvin ympäristöönsä. Valitse ja tilaa itseäsi miellyttävä kiuas jo tänään Netraudasta! Netrauta tarjoaa eri hintaluokkien sähkökiukaat aina kilpailukykyisen edullisesti.

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16