1-100 / 1270

1270 tuotetta

1-100 / 1270

1270 tuotetta

Kiukaat

Kiukaan valinnassa saattaa tulla runsaudenpula, sillä erilaisia kiukaita on tätä nykyä tarjolla ilahduttavan paljon. Helpointa kiuastyyppien vertaileminen on Netraudan verkkokaupassa, josta löydät todella laajan kattauksen kiuasvaihtoehtoja. Verkkokauppamme selkeät kuvaukset ja kätevät rajaustoiminnot auttavat valinnan tekemisessä. Ja jos haluat päästä tutustumaan kiukaisiin lähemmin, kannattaa suunnata Tammiston Showroomiimme, jossa on esillä upea kiuasnäyttely! Palvelemme niin uudisrakentajia kuin myös asiakkaita, joille saunaremontti on tullut ajankohtaiseksi. Saunan tai vaikkapa pelkän kiukaan uusiminen raikastaa vanhan kodin ilmeen välittömästi. Kiuasteknologia on edistynyt harppauksin, ja nykyaikaiset kiukaat tarjoavat upeita löylykokemuksia. Vaativimmille saunojille on tarjolla myös ennennäkemätön määrä erikoisominaisuuksia, joiden avulla saunomiskokemuksesta saa luotua todella uniikin. Sukella kiukaiden kiehtovaan maailmaan Netraudassa ja päivitä saunasi tähän päivään! Tilaaminen onnistuu kauttamme kätevästi vain muutamalla klikkauksella.

Huomioitavia asioita saunan kiuasta valitessa

Kiukaan valinta vaikuttavat ennen kaikkea saunatilan koko ja muoto sekä omat mieltymykset. Eri kiuasmallit on suunniteltu lämmittämään tietyn kokoinen tila. Valitsemalla oikeankokoisen kiukaan varmistat, että kiuas on sopivan tehokas juuri sinun saunasi lämmittämistä ajatellen. Lauderatkaisuja pohtiessa puolestaan on hyvä ottaa huomioon, että jokaisella kiukaalla on tietty suojaetäisyys, joka vaihtelee mallista toiseen. Osa sähkökiukaista voidaan upottaa lauteisiin. Upotettavien kiukaiden lisäksi vaihtoehtoja ovat muun muassa lattia- ja kulmakiukaat sekä seinälle kiinnitettävät mallit. Yksi kaikkein perustavimmanlaatuisista valinnoista on se, haluaako saunaansa puu- vai sähkölämmitteisen kiukaan. Kiuaskategorioita ylipäätään on lukuisia aina verkkokiukaista takkakiukaisiin ja heti valmiista kiukaista höyrykiukaisiin. Teknisten ominaisuuksien lisäksi kiuasvalinta on aina myös sisustuksellinen päätös. Kiukaan ei todellakaan tarvitse olla saunan häpeäpilkku, sillä tarjolla on runsaasti kauniisti suunniteltuja kiuasmalleja, joista löytyy jokaiselle sopiva malli sisustusmausta riippumatta.

Verkkokiuas ja heti valmis kiuas edustavat nykyaikaa

Uusimpia tulokkaita kiuasmarkkinoilla edustaa heti valmis kiuas, joka nimensä mukaisesti ei vaadi etukäteen lämmittämistä. Kiuas on valmis juuri silloin kun sinä haluat saunoa! Heti valmis kiuas onkin oiva valinta esimerkiksi kiireistä ja ennakoimatonta arkea elävälle. Kiuastyyppiä kannattaa harkita myös esimerkiksi harvakseltaan käytettäviin yleisiin saunoihin. Tällöin saunaa voi käyttää aina tarvittaessa, eikä lämmitystarvetta ja -aikaa tarvitse ennakoida etukäteen, vaan jokainen voi ottaa saunan käyttöön silloin, kun itselle parhaiten sopii. Heti valmiin kiukaan lisäksi suureen suosioon ovat nousseet verkkokiukaat, jotka tarjoavat erittäin miellyttävät, kosteat löylyt. Verkkomaisen rakenteet sisään mahtuu suuri määrä kiviä, jotka myös näkyvät kauniisti ja tuovat saunatilaan luonnonläheistä tunnelmaa. Ihastu upeisiin kiuasmalleihin ja osta uusi kiukaasi jo tänään Netraudan kattavasta valikoimasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16