Penkki Provence säilytystilalla ja pehmusteella valkoinen mahonki

Tuotenumero: BYT121541
944,90 €
664,90
Säästät: 280,00 €
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 59 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Lisää kuvia

ALE!
-30%
ALE
Kuvaus
Provence on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Provence sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Provence-huonekalut ovat valkolakattuja ja sarjasta löytyy ...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Penkki Provence säilytystilalla ja pehmusteella valkoinen mahonki kuvaus

Provence on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Provence sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Provence-huonekalut ovat valkolakattuja ja sarjasta löytyy kalusteet ruokailutilaan, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Sarja valmistettu ammattitaitoisten puuseppien käsityöllä, mikä näkyy huonekalujen yksityiskohtien suunnittelussa ja laadussa. Huonekalut ovat suunniteltu kestämään vuosia.

Provence penkki on tyylikäs ja viehättävä huonekalu säilytyskoreilla ja istuinpehmusteella. Penkki sopii erityisesti eteiseen tai makuuhuoneeseen sijoitettavaksi. Provence penkki on elegantti huonekalu, jossa on monia kauniita ja tarkkaan harkittuja yksityiskohtia. Toimitetaan koottuna kahden säilytyskorin ja beigen istuinpehmusteen kanssa.  

Mitat
Korkeus: 50 cm
Pituus: 120 cm
Leveys: 45 cm

Tekniset tiedot
Väri: Valkoinen
Käsittely: Lakattu
Materiaali: Uunikuivattu massiivimahonki

Tuotetiedot
Tämä tuote on valmistettu sertifioidusta mahongista. Puumateriaali uunikuivataan ennen tuotantoa, puun halkeilemisen estämiseksi. Mahonki pohja käsitellään, maalataan ja lakataan kestävän pinnan aikaansaamiseksi. 

Ajattele!
Puumateriaalin kosteutta vähennetään 8% uunikuivaamalla. Tämän jälkeen materiaalin kosteus vastaa 40% ilmankosteutta 20 asteessa. Puu on elävä materiaali ja se elää ympäristön ilmankosteudesta riippuen. Jos ilma materiaalin ympärillä on kosteaa, puu laajenee hieman ja jos ilma materiaalin ympärillä on kuivaa, puu vastaavasti kutistuu hieman.  

Penkki Provence säilytystilalla ja pehmusteella valkoinen mahonki

  • Väri: Valkoinen
  • Käsittely: Lakattu
  • Korkeus: 50 cm
  • Leveys: 45 cm
  • Materiaali: Uunikuivattu massiivimahonki
  • Pituus: 120 cm

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Myydyimmät tuotteet (10)