Luonnonkivi- ja sisustuskivilaatat

Upeat ja ylelliset luonnonkivi- ja sisustuskivilaatat tekevät kodistasi yksilöllisen ja tyylikkään. Valittavanasi on niin korkealaatuisia vuolukivilaattoja, ylellisiä marmorilaattoja kuin luonnollisen näköisiä kalkkikivilaattojakin. Upea ja näyttävä marmorilaatta tekee kodistasi tyylikkään ja trendikkään. Monikäyttöinen marmorilaatta sopii hyvin sekä lattia- että seinäpintoihin. Marmorilaatta on myös helppo pitää puhtaana. Kalkkikivilaattojen värit ovat rohkealla ja ylellisellä tavalla murrettuja. Korkealaatuinen kalkkikivilaatta sopii upeasti esimerkiksi kylpyhuoneen tasoihin. Tunnelmalliset vuolukivilaatat sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin.

Ylelliset luonnonkivi- ja sisustuskivilaatat tuovat tunnelmaa kotiisi

Kauniit ja näyttävät luonnonkivi- ja sisustuskivilaatat saat kotiisi helposti Netraudasta. Meiltä löydät samalla myös muut remontointiin tarvittavat tuotteet. Laatat ovat monikäyttöisiä ja soveltuvat erilaisiin tiloihin. Esimerkiksi vuolukivilaatoilla on erinomainen lämmönvarauskyky, minkä ansiota ne ovat erittäin hyvä materiaali kaikkiin lattialämmitteisiin tiloihin. Marmorilaatat tuovat kiiltävää pintaa kotiisi. Valitsemalla vaalean marmorilaatan, lisäät tilaan valoisuutta ja avoimuuden tuntua. Laatat tekevät kodistasi hohdokkaan, joten ne sopivat erinomaisesti vaikka kylpyhuoneeseen. Voit valita marmorilaatan, jossa on raitaa, laikkuja, juovia tai liekkikuvioita. Toki Netraudasta löydät myös kaikki tarvikkeet, kuten kiinnityslaastin. Saat meiltä muutkin sisustamisen laatat, joilla voit luoda sopivaa ilmettä ja tyyliä kaikkialle kotiisi. Mikäli tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä Netraudan auttavaiseen myyntipalveluun. Laadukas laatta on pitkäkestoinen ja varma valinta kotiin. Kannattaa tilata Netraudan uutiskirje niin saat tiedon uutuuksistamme ja mahtavista tarjouksistamme heti ensimmäisenä. Kurkkaa laaja valikoimamme ja tilaa kaikki kotiisi tarvittava verkkokaupastamme!

Tilaa näyttävät luonnonkivi- ja sisustuskivilaatat Netraudasta

Voit tilata haluamasi määrän valitsemiasi luonnonkivi- ja sisustuskivilaattoja verkkokaupastamme. Monipuolisesta valikoimastamme löydät kotiisi sopivimmat laatat helposti ja vaivattomasti. Tilaaminen on helppoa, mutta jos sinulla on kuitenkin jotain kysyttävää, ota yhteyttä myyntipalveluumme. Nopean toimituksen ansiota pääset asentamaan uudet ja korkealaatuiset luonnonkivi- ja sisustuskivilaatat nopeasti. Lähde vaivattomille ostoksille Netrautaan jo tänään! Tilaat meiltä näppärästi myös kaiken muun kotisi sisustamiseen ja remontoimiseen tarvittavan!

Laskeva

1-100 / 163

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Laskeva

1-100 / 163

Sivu:
  1. 1
  2. 2