1-100 / 3849

3849 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 3849

3849 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Laatat

Netraudasta tilaat laatat tyylikkääseen ja persoonalliseen kotiin huippuedulliseen hintaan. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluu tunnettujen valmistajien seinä- ja lattialaattoja lukuisissa väreissä, mutta myös näyttäviä kuviolaattoja, boordeja ja mosaiikkilaattoja erilaisista materiaaleista. Sen lisäksi tarjolla on hyödyllisiä lisätarvikkeita ja tehokkaita laatoitusaineita, joita tarvitaan laattojen asennuksessa. Tutustu nyt tuotteisiin ja tee tilaus netissä vielä tänään!

Laatat jokaiseen makuun Netraudan kattavasta valikoimasta

Laattoja voidaan käyttää monipuolisesti hyvin erilaisissa tiloissa ja huoneissa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat keittiöt, kylpyhuoneet ja kodinhoitohuoneet, mutta myös oleskelutilojen lattiamateriaalina laatta on kasvattanut viime vuosina suosiotaan. Yhä useammin keraaminen laatta peittää nykyään myös pohjoismaisen olohuoneen lattiaa. Laattojen suurimpiin etuihin kuuluu, että ne ovat helppohoitoisia, hygienisiä sekä kestäviä. Laattalattia on myös erinomainen ratkaisu, jos perheessä on lemmikkejä. Sen lisäksi väri- ja pintavaihtoehtoja löytyy hyvin runsaasti, joten mahdollisuuksia sisustamiseen ja oman tyylin luomiseen on liki rajattomasti. Kylpyhuoneen laatat olivat pitkään suhteellisen neutraaleja, mutta viime vuosina moni sisustaja haluaa näyttävyyttä myös wc- ja suihkutiloihin. Tämä trendi näkyy koristeellisten laattojen ja näyttävien pintojen lisääntymisessä. Myös laattojen muodoissa on tapahtunut kehitystä: 4- ja 6-kulmaisten laattojen lisäksi löydät valikoimastamme laattoja hyvin erilaisissa malleissa ja useassa koossa. Netraudalle tuttuun tapaan värivaihtoehtojakin löytyy monenlaiseen makuun. Valikoimaa täydentävät upeat boordit, koristelistat ja kuviolaatat, joiden avulla mistä tahansa tilasta saadaan hetkessä näyttävä. On sinusta kiinni, suositko ajatonta tyyliä, raikkaita värejä tai rohkeita pintoja. Oletko löytänyt jo omat suosikkisi?

Tilaa laatat ja kaakelit tyylikkääseen kotiin nyt huippuhintaan

Mikä sitten on se oikea kaakeli? Laattoja ostaessa on hyvä muistaa muutama käytännön seikka. Tärkein ohje on ehkä se, että laatta kannattaa valita aina käyttötavan ja -kohteen mukaan. Esimerkiksi kylpyhuoneen lattioihin suositellaan karheapintaisia laattoja, jotta liukastumisen riskiä voidaan alentaa. Netraudan valikoimasta löydät johtavien merkkien kestävät laatat ja kaakelit sekä seinälle että lattiaan kätevästi samasta paikasta. Meiltä tilaat vaivattomasti peruslaatat keittiöön, kylpyhuoneeseen tai ulkotiloihin, mutta myös ylelliset marmorilaatat ja mosaiikkilaatat näyttävien sisustusideoiden toteuttamiseen. Merkkien lisäksi voit etsiä sopivia laattoja värien, materiaalien tai pintaominaisuuksien mukaan. Kun samaan pakettiin lisätään vielä kilpailukykyinen hinta ja tehokas palvelu, ostosten teko kannattaa varmasti. Klikkaa nyt suosimasi tuotteet ostoskoriin ja laita tilaus matkaan!