1-48 / 380

380 tuotetta

1-48 / 380

380 tuotetta

Marmorilaatat

Kodin ja julkisten tilojen pinnoittamiseen on lukuisia materiaalivaihtoehtoja, joista hienostuneimmasta päästä on kaunis marmori. Marmori ei mene koskaan muodista, vaan säilyttää tyylikkyytensä aikakaudesta toiseen. Netraudan valikoimissa on lukuisia erilaisia väri- ja kokovaihtoehtoja marmorilaatan etsijälle. Ota hyvä asento ja aloita sopivan marmorilaatan valinta Netraudan verkkokaupassa!

Marmori henkii luksusta

Mikä materiaali loisikaan marmoria paremmin luksukseen tuntua kotiin? Marmori-sanan lähde on kreikan kielessä, jossa sanan marmoros merkitys on ”loistava kivi”, mikä kertoo marmorin hienostuneesta luonteesta. Marmori oli suosittu materiaali jo antiikin Kreikassa ja roomalaisissa veistoksissa ja rakennuksissa. Marmori on hyvin monipuolinen materiaali, sillä se sopii käytettäväksi niin seinäpinnoissa kuin lattioissakin.

Valitse sopivin marmorilaatta Netraudasta

Netraudan valikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja sopivaa marmorilaattaa etsivälle remontoijalle. Marmorilaattojen koko vaihtelee aina pienistä paloista koostuvista marmorimosaiikkilaatoista suuriin ja yhtenäisiin marmorilaattoihin. Marmorimosaiikkilaatat yhdistävät kekseliäällä tavalla marmorin hienostuneisuuden mosaiikkiasettelun eläväpintaisuuteen. Suuremmat marmorilaatat toimivat puolestaan parhaiten laajoissa pinnoissa. Marmorin henkeä kotiin voi tuoda myös marmorijäljitelmälaatoilla, joissa on marmorin kaunis kuviointi. Netraudan verkkokaupan marmori- ja marmorijäljitelmälaattojen värivalikoima on kattava, sillä perinteisen valkoisen lisäksi tarjolla on muun muassa punertavia ja harmaita sävyjä. Verkkokaupan kätevän rajaustoiminnon avulla voit kätevästi rajata laattavalikoimaa esimerkiksi toivotun kiiltoasteen mukaan. Kun sopiva marmorilaatta on valittu, löytyvät myös asentamiseen tarvittavat työkalut helposti Netraudan valikoimista. Valitse ja tilaa jo tänään!

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.