Instrumentointikaapeli Draka JAMAK 48X(2+1)X0,5 K500

Tuotenumero: S-0264268
ALE!
-15%
ALE
30,20 €
25,71  / m
Säästät: 4,49 €
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 28,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Tyyppi: JAMAK. Käyttö: Kiinteät sisäasennukset, automaatio, instrumentointi, prosessinohjaus, äänentoistojärjestelmät, soveltuu Maxi Termipoint kytkentöihin. JAMAK sopii erityisesti digitaalisten ja pienitasoisten analogisten signaalien siirtoon. ...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Instrumentointikaapeli Draka JAMAK 48X(2+1)X0,5 K500 kuvaus

Tyyppi: JAMAK. Käyttö: Kiinteät sisäasennukset, automaatio, instrumentointi, prosessinohjaus, äänentoistojärjestelmät, soveltuu Maxi Termipoint kytkentöihin. JAMAK sopii erityisesti digitaalisten ja pienitasoisten analogisten signaalien siirtoon. Kaapeli antaa erinomaisen suojan sähkömagneettisia häiriöitä vastaan. Saatavissa myös halogeenittomana JAMAK-HF tai paremmin häiriösuojattuna JAMAK-C -versioina.

Rakenne: Johdin: Kerrattu, tinattu kupari. Eriste: PE. Ryhmä: Muovilalumiininauhalla suojattu, kierretty pari, maadoitusjohdin ja numeronauha. Suoja: Muovialumiininauha, maadoitusjohdin. Vaippa: Harmaa LINYL-PVC. Tunnistus: Ryhmät merkitty numeroidulla teipillä, a-johtimet ovat sinisiä ja b-johtimet punaisia.

Kaapeli myydään kelalta metritavarana ja katkaistaan tilattuun mittaan. Rahti sisältää tuotteen mittauksen, katkaisun määrämittaan ja mahd. kelan hinnan. Katkaistulla kaapelilla ei ole palautusoikeutta.

Instrumentointikaapeli Draka JAMAK 48X(2+1)X0,5 K500

  • Tuotemerkki: Draka

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset