Instrumentointikaapeli Draka JAMAK ARM 12X(2+1)X0,5

Tuotenumero: S-0264282
ALE!
-20%
ALE
12,30 €
9,86  / m
Säästät: 2,44 €
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 28,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
JAMAK ARM 12X(2+1)X0,5. Teräsnauha-armeerattu instrumentointikaapeli. Tyyppi: JAMAK ARM. Käyttö: kiinteät ulkoasennukset, automaatio, instrumentointi, prosessinohjaus, äänentoistojärjestelmät, soveltuu Maxi Termi-point kytkentöihin. Sopii erityise...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Instrumentointikaapeli Draka JAMAK ARM 12X(2+1)X0,5 kuvaus

JAMAK ARM 12X(2+1)X0,5. Teräsnauha-armeerattu instrumentointikaapeli. Tyyppi: JAMAK ARM. Käyttö: kiinteät ulkoasennukset, automaatio, instrumentointi, prosessinohjaus, äänentoistojärjestelmät, soveltuu Maxi Termi-point kytkentöihin. Sopii erityisesti digitaalisten ja pienitasoisten analogisten signaalien siirtoon. Armeeraus antaa lisäsuojaa myös induktiivisia häiriöitä vastaan ja lisää kaapelin mekaanista lujuutta. Saatavilla myös halogeenittomia JAMAK ARM LSZH-tuotteita.

Rakenne: Johdin: kerrattu, tinattu kupari, 0,5 mm2 . Eristys: PE-muovi. Ryhmä: muovialumiininauhalla suojattu, kierretty pari, maadoitusjohdin ja numeronauha. Suoja: muovialumiininauha, maadoitusjohdin. Vaippa: harmaa LINYL - PVC - muovi. Armeeraus: kierretty vanneteräsnauha. Vaippa: musta PVC-muovi. Tunnistus: ryhmät merkitty numeroidulla teipillä, a-johtimet ovat sinisiä ja b-johtimet punaisia.

Kaapeli myydään kelalta metritavarana ja katkaistaan tilattuun mittaan. Rahti sisältää tuotteen mittauksen, katkaisun määrämittaan ja mahd. kelan hinnan. Katkaistulla kaapelilla ei ole palautusoikeutta.

Instrumentointikaapeli Draka JAMAK ARM 12X(2+1)X0,5

  • Tuotemerkki: Draka
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset