Pesuallashana Mix High, kromi

Tuotenumero: HAF1381010
283,00
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Kuvaus
Hafa - muotoiltu, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Hafa on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonetuotteita jo lähes 50 vuoden ajan. Hafalla tiedetään oikean muotoilun ja laadun merkitys. Tämän vuoksi Hafa kehittää ja muotoilee kaikki tuotteen...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pesuallashana Mix High, kromi kuvaus

Hafa - muotoiltu, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Hafa on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonetuotteita jo lähes 50 vuoden ajan. Hafalla tiedetään oikean muotoilun ja laadun merkitys. Tämän vuoksi Hafa kehittää ja muotoilee kaikki tuotteensa Ruotsissa. Suunnittelijoiden ja muotoilijoiden lähtökohtana on periaate, että muoto seuraa aina toiminnallisuutta ja tuotteiden design sekä rakenne kestävät aikaa. Kaikilla Hafan tuotteilla on 5 vuoden takuu!

Pesuallashana Mix High, kromi

Allashana kromattua messinkiä. Design Riccardo Vercelotti. SINTEF:in testaama ja hyväksymä. Tekniikka Termital/Neoperl

Yhteistyössä Riccardo Vercelottin kanssa Hafaon suunnitellut ainutlaatuisen hanavalikoiman.Vercelottin monivuotinen kokemus ja asiantuntemustakaa tyylin ja kehittyneen tekniikan. Jokainenyksityiskohta on huolellisesti suunniteltu. Hänenharmooninen tyylinsä yhdistyy erinomaisestipohjoismaiseen muotoiluun.
  • Korkeus: 287 mm
  • Juoksuputken korkeus: 234 mm
  • Nokka/runko: 125

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset