Malja-allashanat

1-48 / 141

141 tuotetta

1-48 / 141

141 tuotetta

Malja-allashanat

Ajan tasalla oleva sisustaja on varmasti törmännyt perinteisten upotettujen pesualtaiden lisäksi myös upeisiin maljan mallisiin altaisiin. Malja-allas on kaunis sisustuselementti, joka kiinnittää katseen. Tämä allastyyppi kuitenkin vaatii parikseen yhteensopivan hanan. Netraudan verkkokaupassa malja-altaiden kanssa yhteensopivat hanat on koottu kätevästi omaksi kategoriakseen. Tutustu valikoimaamme ja tilaa Netraudasta niin malja-altaat ja niihin sopivat hanat kuin myös kaikki muut kodin remontoimiseen tarvittavat tarvikkeet ja välineet!

Malja-allashana vangitsee katseen

Malja-altaassa allasta ei ole yritettykään integroida tai piilottaa, vaan se on otettu rohkeasti osaksi sisustusta. Pesualtaan maljamainen muoto ja näyttävä design ovat omiaan luomaan tilaan kylpylämäistä luksuksen tuntua. Kokonaisuuden viimeistelee altaan tyyliin sopiva hana. Malja-allashanan ei välttämättä tarvitse jäädä itse altaan muotoilun varjoon, sillä tarjolla on myös erikoisempia ja huippuunsa muotoiltuja hanamalleja, jotka jäävät varmasti mieleen. Hana on yleensä pitkäikäinen ja kovassa jokapäiväisessä käytössä oleva elementti, joten ei ole yhdentekevää, millaisen hanan valitsee.

Pesuallashanojen ominaisuuksien runsaus

Yhteistä kaikille malja-allashanoille on niiden yhteensopivuus malja-altaiden kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että hana on riittävän korkea, jotta pesuallas mahtuu sen alle. Muilta osin hanojen ominaisuudet vaihtelevat. Hanoja on tarjolla niin bideesuihkun kera kuin ilmankin. Osassa malleista on kiinteä ja osassa kääntyvä juoksuputki. Onpa valittavissa myös malja-altaiden kanssa yhteensopivia kosketusvapaita hanoja. Trenditietoinen puolestaan valitsee kauniin vesiputoushanan. On siis makusi tai tarpeesi mikä tahansa, sopivan hanan löydät Netraudasta. Tilaa jo tänään kotiin toimitettuna ja toteuta remontointiunelmasi!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.