Hafa – Enemmän vastinetta rahalle

Hafa on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonetuotteita jo yli 50 vuoden ajan. Hafalla ymmärretään oikeanlaisen designin ja laadun merkitys, tästä syystä Hafa kehittää ja valmistaa kaikki tuotteensa Ruotsissa. Suunnittelijoiden ja muotoilijoiden lähtökohtana on periaate, että muoto seuraa aina toiminnallisuutta ja tuotteiden ulkonäkö ja rakenne kestävät aikaa ja tarjoavat siten vastinetta rahalle.

Vuonna 1966 HAFA Badrum valmisti markkinoiden ensimmäisen puisen kylpyhuonekaapin tiikistä. Kylpyhuonekaappi oli heti menestys ja HAFA nousi kylpyhuonekalusteiden markkinajohtajaksi. Sittemmin valikoima on laajentunut kylpyhuonekaapeista ja kattaa nykyään koko kylpyhuoneen kalustuksen sekä hanat ja suihkut, pesualtaat, WC-istuimet, kylpyammeet sekä poreammeet. Valikoimaa täydentävät vielä suihkukalusteet sekä pyyhekuivaimet.

Hafan pore- ja kylpyammeiden tarkoitus on tuoda hieman luksusta arkeen. Modernin tyylikäs ulkonäkö miellyttää vaativintakin kuluttajaa ja käytön turvallisuus tuo varmuutta kylpyhetkiin. Puhtaanapito on tehty helpoksi tarvittavien puhdistustuotteiden avulla. Rentouttavat kuplivat poreet porealtaassa tai ylellinen kylpyhetki rauhoittavassa kylpyammeessa raskaan päivän jälkeen on elämän laatua kohottava kokemus, joka huuhtoo stressin mennessään.

WC-istuin voidaan valita joko piiloviemärillä tai se voidaan kiinnittää seinään. Hafan WC-istuimissa on ainutlaatuinen Easy Clean -pinnoite, joka tekee puhtaanapidosta niin helppoa kuin mahdollista. Hafan hanat tunnetaan tinkimättömästä laadusta sekä ajattomasta muotoilusta ja moitteettomasta toiminnallisuudesta, joka palvelee käyttäjäänsä useiden vuosien ajan. Pyyhekuivain on ylellisyyttä, jonka ansiosta pehmeä ja lämmin pyyhe on aina saatavilla. Pyyhekuivain voidaan valita joko sähkökäyttöisenä tai se voidaan liittää patteriverkostoon halutun asennuspaikan mukaan.

Yksi esimerkki siitä kuinka tärkeässä roolissa Hafa pitää muotoilua, on pesuallasvalikoiman kattavat muotoiluvaihtoehdot. Kuluttaja voi valita kylpyhuoneeseensa joko pyöreän, soikean, kartiomaisen tai vaikkapa suorakaiteen muotoisen pesualtaan. Hafa suunnittelee posliinituotteensa itse ja se tekee tiivistä yhteistyötä maailman parhaiden komponenttitoimittajien kanssa. Posliinisuunnittelun huippuosaaja Venkat Tirunagaru on yksi Hafan asiantuntijoista. Tuotteiden yksilöllinen design sekä alan viimeisimmän teknologian hyödyntäminen tarjoaa kuluttajalle mieluisan lopputuloksen.

1-48 / 626

626 tuotetta

1-48 / 626

626 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.