Toukokuun kampanjat voimassa enää tänään:

Pesuallashanat

Pesuallashana on tärkeä osa kylpyhuoneen sisustusta ja sen tulee täyttää korkeat vaatimukset laadun, kestävyyden, turvallisuuden ja käytännöllisyyden suhteen. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia pesuallashanoja, joista voit valita esimerkiksi elegantin, selkeälinjaisen mallin tai jykevän ja yksityiskohtia sisältävän hanan. Valikoimassamme on myös perinteisiä käsin avattavia hanoja ja kosketusvapaita malleja, jotka menevät päälle automaattisesti.

Suosituimmat värit:
Mustat pesuallashanat  -   Kromiset pesuallashanat

1-48 / 866

866 tuotetta

1-48 / 866

866 tuotetta

Pesuallashanat

Mitä ominaisuuksia pesullashanat voivat sisältää?

Pesuallashanat voivat sisältää monenlaisia ominaisuuksia, kuten säädettävän virtausnopeuden, lämpötilan säädön, kosketusvapaan käytön, vedensäästöominaisuudet sekä automaattisen sammutustoiminnon. Lisäksi pesuallashanoja on saatavilla eri tyyleissä ja muodoissa, joissa on erilaisia yksityiskohtia ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta hanan ulkonäkö ja tyyli sopisivat kylpyhuoneen sisustukseen. Pesuallashanat voivat siis vaihdella ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään, joten on tärkeää valita juuri omiin tarpeisiin ja kylpyhuoneen sisustukseen sopiva pesuallashana.

Mitä kannattaa ottaa huomioon pesuallashanan valinnassa?

Pesuallashanan valinnassa kannattaa ottaa huomioon seuraavat seikat:

  • Koko: Pesuallashanan koko tulee olla sopiva pesualtaan kokoon nähden. Liian suuri tai pieni hana voi aiheuttaa ongelmia käytössä.
  • Muoto: Hanan muoto voi vaikuttaa sekä ulkonäköön että käytettävyyteen. Esimerkiksi korkea hana helpottaa suurten esineiden pesua altaassa.
  • Materiaali: Hanan materiaali vaikuttaa sen kestävyyteen ja hintaan. Usein käytettyjä materiaaleja ovat esimerkiksi messinki ja rosteri.
  • Toiminnot: Haluatko hanalta lisätoimintoja, kuten suihkupäätä, lämpötilan säätöä tai bideetoimintoa?
  • Asennus: Tarvitseeko asennus ammattilaisen apua? Saat ne kätevästi meiltä, tutustu asennuspalveluumme tästä.

Voiko pesuallashanaan asentaa bideen jälkikäteen?

Pesuallashanaan ei yleensä voi asentaa bideetä jälkikäteen. Bidee vaatii erillisen hanan, joka on suunniteltu erityisesti bideen asentamista varten. Jos haluat bideen kylpyhuoneeseesi, harkitse bideen erillistä asentamista tai hanki pesualtaan ja bideen yhdistetty hana jo alun perin.

Miten puhdistan pesuallashanan?

Hanan puhdistamiseen voit käyttää esimerkiksi mietoa astianpesuainetta ja pehmeää liinaa. Vältä hankaavia pesusieniä ja -aineita, sillä ne voivat naarmuttaa hanan pintaa. Pyyhi hana huolellisesti ja huuhtele se lopuksi puhtaaksi vedellä. Hanan puhdistuksessa kannattaa kiinnittää huomiota kalkkisaostumien poistoon myös suihkun suuttimista ja hanan sisältä.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.