Pesuallas Luoto 710x450, valumarmoriallas

Tuotenumero: OTSO5627367
399,00 €
319,20
Säästät: 79,80 €
TAI
Tarjous on voimassa 30.11.2017 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 15,00 € (erillisrahtituote)

ALE!
-20%
30.11. asti
TARJOUS
Kuvaus
Otsosonin tyylikäs pesuallas Luoto kruunaa minkä tahansa kodin kylpyhuoneen tai wc-tilan. Kauniin linjakas Luoto on ajaton ja suomalaiseen makuun istuva pyöristetty valumarmoriallas. Kauniissa Luoto-pesualtaissa on hieman käytännöllistä laskutilaa...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pesuallas Luoto 710x450, valumarmoriallas kuvaus

Otsosonin tyylikäs pesuallas Luoto kruunaa minkä tahansa kodin kylpyhuoneen tai wc-tilan. Kauniin linjakas Luoto on ajaton ja suomalaiseen makuun istuva pyöristetty valumarmoriallas. Kauniissa Luoto-pesualtaissa on hieman käytännöllistä laskutilaa reunoilla ja ne viimeistelevät kylpyhuoneen ilmeen siroilla pyöreillä piirteillään. Luoto-valumarmorialtaat saat mattavalkoisella pinnalla. Hanki uusi ilme kylpyhuoneeseen tai wc-tilaan Netrauta.fi:stä ja aloita unelmien kylpyhuoneen toteuttaminen jo tänään.

Otsoson valumarmorialtaat valmistetaan aidosta marmorijauheesta, eikä dolomiittikalkista. Valumarmorialtaat ovat testattu Brinellsin menetelmällä, jossa altaat ovat todettu styreenivapaiksi ja niillä on vuoden takuu. Kaikissa kylpyhuoneen altaissamme on kotimaisen Prevexin valmistamat laadukkaat vesilukot. Valmistustekniikkansa ansiosta valumarmorialtaat ovat hyvinkin mittatarkkoja, toleranssi ollessa maksimissaan ainoastaan +-2mm.

Pesuallas Luoto 710x450, valumarmoriallas

  • Altaan materiaali valumarmori
  • Altaassa mattavalkoinen pinta
  • Leveys: 710 mm
  • Syvyys: 450 mm
  • Vesimaljan syvyys 115 mm
  • Voidaan asentaa tason päälle
  • Väri: mattavalkoinen

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset