Pyyhekuivain Vento, 120x55, kromi, 50030

Tuotenumero: SVB50030
ALE!
-10%
ALE
761,00 €
684,00 
Säästät: 77,00 €
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 20,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Vento on tyylikäs ja trendikäs pyyhekuivain. Avoimen ja väljän designin ansiosta pyyhkeet on helppo ripustaa ja noukkia. Käännettävä - voidaan asentaa oikea- tai vasenkätiseksi. Saatavilla väreissä musta ja kromi. Pyyhekuivain Ventoon voidaan liit...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pyyhekuivain Vento, 120x55, kromi, 50030 kuvaus

Vento on tyylikäs ja trendikäs pyyhekuivain. Avoimen ja väljän designin ansiosta pyyhkeet on helppo ripustaa ja noukkia. Käännettävä - voidaan asentaa oikea- tai vasenkätiseksi. Saatavilla väreissä musta ja kromi. Pyyhekuivain Ventoon voidaan liitäntä tehdä sähkövastuksella, lämmitysjärjestelmään tai näiden yhdistelmänä (ei käyttöveteen!).

Liitännät Vento kuivaimeen tehdään aina tuotteen alareunasta, jommasta kummasta reunasta, tai jos käytetään yhdistelmänä, tulee sähkövastus toiseen reunaan ja lämmitysjärjestelmäliitäntä toiseen (ei saa liittää käyttöveteen!).

Sähkövastuksella liitettäessä vastuksessa mukana sähköjohto, jolla kuivain liitetään verkkovirtaan
Lämmitysjärjestelmäliitännässä liitäntä tehdään joko suoraan järjestelmään tai kaksisuuntaventtiilin avulla. Kaksisuuntaventtiilillä liitettäessä lämpötilaa voi säätää tai kierron voi halutessaan sulkea kokonaan.
Tehtäessä liitäntä edellä mainittujen yhdistelmänä, tulee sähkövastus toiseen alareunaan ja kaksisuuntaventtiili toiseen. Tästä yhdistelmän käyttämisestä on hyötynä, että kesällä kun lämmitys usein suljetaan päältä pois, voi pyyhekuivainta edelleen lämmittää sähkövastuksen avulla. Yhdistelmäliitännän voi tehdä myös sähkövastuksella ja suoraan lämmitysjärjestelmään, mutta kaksisuuntaventtiiliä suositellaan, ettei pyyhekuivaimessa ole jatkuva täysi lämmitys päällä.

Pyyhekuivain Vento, 120x55, kromi

  • Leveys: 55 cm
  • Korkeus: 120 cm
  • Toimitus sisältää neljä kiinnikettä, ruuvit ja tulpat

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
1
Kysymykset ja vastaukset
1