Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Svedbergs – Täydellinen kylpyhuoneesi

Vuonna 1920 perustettu Svedbergs tunnetaan ajattoman tyylikkäiden ja laadukkaiden kylpyhuonetuotteiden valmistajana. Nykyään Svedbergs on markkinajohtaja alallaan koko Pohjolan alueella. Svedbergsillä on oma tehdas Ruotsin Dalstorpissa, jossa tapahtuu pääosin tuotteiden kehitys ja valmistus. Kaikki Svedbergs-kylpyhuonekalusteet toimitetaan asiakkaalle valmiiksi kasattuina, joten ylimääräistä energiaa hankalaan kokoamiseen ei mene. Svedbergsiltä saa koko kylpyhuoneen eri osa-alueineen kätevästi samalla kertaa. Siten voidaankin varmistua, että tuotteiden värit, materiaalit ja toiminnot sopivat moitteetta yhteen.

Svedbergsin laajaan valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat tuotteet toimivaan kylpyhuoneeseen - hanat ja suihkut, WC-istuimet, suihkukalusteet, pyyhekuivaimet, kylpyhuonekalusteet, kylpyammeet sekä erilaiset kylpyhuonetarvikkeet.

Hanoja ja suihkuja on saatavana eri käyttötarkoituksiin, minkä vuoksi valikoima onkin kattava: pesuallashanat, pesuallashanat bidetalla sekä suihkusetit. Kylpyammevalikoimaan kuuluvat istuma-ammeet, kulma-kylpyammeet, suorakulmaiset kylpyammeet, emaliammeet sekä vapaasti seisovat ammeet. Kun kylpyhuoneen kalustus vaatii päivitystä tai kokonaan uutta kokonaisuutta, on Svedbergsillä saatavana korkeat kaapit, kylpyhuonekaapit, kuten allaskaapit, peilikaapit ja seinäkaapit sekä erilaiset kylpyhuonetarvikkeet ja peilit, peilivalaisimet ja vetimet.

Pyyhekuivaimia on saatavana sekä vesikiertoisina että sähköllä toimivina malleina. Pyyhekuivain varmistaa aina kuivan ja lämpimän pyyhkeen käden ulottuville. Pyyhekuivain toimii myös kätevänä lisälämmönlähteenä. Kun halutaan suojaa niin katseilta kuin roiskeilta, löytyvät mallistosta suihkukaapit ja suihkunurkat. Kestävistä ja laadukkaista materiaaleista valmistetut tuotteet ovat kylpyhuoneen luontevia katseenvangitsijoita. Valikoiman viimeistelevät ajattoman tyylikkäät, kestävät ja helposti puhtaana pidettävät wc-istuimet. Myös wc-istuimissa on kiinnitetty huomiota mahdollisimman alhaiseen veden kulutukseen puhtaudesta ja hygieenisyydestä tinkimättä.

Svedbergsillä panostetaan yhtälailla muotoiluun ja tuotekehitykseen. Ulkonäkö ja toiminnot sopivat saumattomasti yhteen ja muodostaa upean kokonaisuuden. Tuotteiden muotoilussa käytetään sekä omaa osaamista että hyödynnetään ulkopuolista asiantuntemusta. Yritys onkin palkittu design-yhteistyöstään. Valitsemalla Svedbergsin kylpyhuonetuotteen tekee mieltä vuosikausien ajan lämmittävän valinnan.

1-48 / 485

485 tuotetta

1-48 / 485

485 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.