Kasvihuone Oranger 15,2m²

Tuotenumero: KKJO152H
Sokkeli
--Valitse--
--Valitse--
Ei sokkelia
(+0,00€)
Terässokkeli musta JOS152
Terässokkeli musta JOS152
(+500,00€)
Tiiviste
--Valitse--
--Valitse--
Silikoni
(+0,00€)
Tiivistenauha JKT152
Tiivistenauha JKT152
(+65,00€)
Harjakoriste
--Valitse--
--Valitse--
Ei harjakoristetta
(+0,00€)
Harjakoriste JHK9
Harjakoriste JHK9
(+330,00€)
5 170,00 €
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 39,00€

Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 39 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.

Lisää kuvia

Kuvaus
Juliana Orangeri on monipuolinen kasvihuone, jonka tarkoituksena on toimia tilavana kasvualustana puutarhallesi ja kasveillesi, sekä sääolosuhteista riippumattomana oleskelutilana. Oranger on oiva tapa tuoda suojaisa piharakennus koko perheen käyt...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Kasvihuone Oranger 15,2m² kuvaus

Juliana Orangeri on monipuolinen kasvihuone, jonka tarkoituksena on toimia tilavana kasvualustana puutarhallesi ja kasveillesi, sekä sääolosuhteista riippumattomana oleskelutilana. Oranger on oiva tapa tuoda suojaisa piharakennus koko perheen käyttöön ilman aikaa ja varoja vievää rakennusprojektia. Kasvihuone on helppo ja nopea pystyttää itsenäisesti omalla pihamaalla kätevien ja selkeiden käyttöohjeiden ansiosta.

Kauniissa ja tilavassa Orangeri kasvihuoneessa on pariovet, joissa on kätevät tuuletusaukot. Kattoluukkujen avulla teet ilmastoinnista entistäkin tehokkaampaa ja säätelet sitä nopeasti haluamallasi tavalla. Perustuksen voit toteuttaa sokkelilla tai ilman, tiivisteenä toimii silikoni tai tiivistenauha ja halutessasi voit hankkia kasvihuoneen katolle kauniin harjakoristeen.

Viihtyisä ja tilava Oranger tuo rajattomat mahdollisuudet pihallesi. Sisusta kasvihuone puutarhakalusteilla ja nauti kesäilloista perheesi kanssa. Täytä kasvihuone vihreydellä ja luo ennätysmäinen sato tänä kesänä kasvattamalla kaikki haluamasi kasvit, kukat ja vihannekset kätevästi puutarhurin toiveita mukaillen luodussa kasvihuoneessasi. Vietä rauhallisia lukuhetkiä riippumatossa, tai ota nokoset aurinkotuolissa. Ihastu monipuolisen Juliana Orangeri kasvihuoneen tuomiin mahdollisuuksiin ja päästä mielikuvituksesi valloilleen.

Kasvihuone Oranger 15,2m²

  • Harmaa
  • 3 mm turvalasit
  • Neljä kattoluukkua
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset