Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Kasvihuoneet

Kasvihuoneet ovat puutarhanhoidon viimeisimpien trendien aallonharjalla. Voit ottaa askeleen kohti ekologisempaa elämäntapaa ja tuoda arkeen pientä luksusta tarjoamalla perheellesi ja ystävillesi oman kasvihuoneen tuoreita tuotteita vaikka joka päivä. Netraudan edullinen kasvihuonevalikoima sisältää runsaasti eri mallisia ja kokoisia kasvihuoneita. Lue vinkit juuri sinulle sopivan kasvihuoneen valintaan.

Näitä haetaan juuri nyt:
Pienet kasvihuoneet (4 - 6 m2)

1-48 / 305

305 tuotetta

1-48 / 305

305 tuotetta

Kasvihuoneet

Mitkä ovat parhaimmat kasvihuonemerkit?

Palram on yksi suosituimmista kasvihuonemerkkeistä. Palram-Canopia kasvihuoneita on saatavina eri ko'iossa ja materiaaleissa kuten polykarbonaatissa ja kennolevyssä. Palram kasvihuoneet ovat kestäviä, helppoja kasata ja ne tarjoavat optimaaliset kasvuolosuhteet kasveille. Palram tarjoaa myös laajan valikoiman kasvihuonetarvikkeita, kuten hyllyjä ja pöytiä. Juliana kasvihuoneet ovat tunnettu laadukkuudestaan, ja ne sopivat niin harrastelijoille kuin ammattiviljelijöillekin. Valikoimassa on useita eri kokoisia kennolevykasvihuoneita, jotka sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kennolevy on erittäin kestävä materiaali, joka kestää hyvin säätä ja pitää kasvit suojassa. Halls kasvihuoneet ovat erittäin kestäviä ja ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Halls kasvihuoneet ovat saatavilla sekä lasilla että kennolevyllä. Metalcraft kasvihuoneet ovat erittäin laadukkaita turvalasilla varustettuja kasvihuoneita. Asiakkaiden kokemusten perusteella Metalcraft kasvihuoneet ovat kestäviä ja vahvarakenteisia, ja ne ovat monikäyttöisiä, sillä tyylikkäitä lasisia kasvihuoneita voidaan käyttää myös huvimajoina.

Mikä on paras kasvihuoneen koko minun tarpeisiini?

Kun mietit kasvihuoneen hankintaa, on tärkeää ottaa huomioon oma käyttötarkoitus ja käytettävissä oleva tila. Pienempi kasvihuone on sopiva, jos haluat kasvattaa vain muutamia kasveja tai jos sinulla on vain vähän tilaa. Suurempi kasvihuone puolestaan sopii paremmin, jos haluat kasvattaa suuremman määrän kasveja ja sinulla on kasvihuoneelle paikka esimerkiksi omassa kotipihassa tai tontilla. Paras tapa määrittää sopiva koko on pohtia tarkasti omia tarpeita ja mahdollisuuksia.

Kuinka paljon kasvihuone maksaa?

Kasvihuoneiden hinnat vaihtelevat suuresti riippuen koon, materiaalin ja laadun mukaan. Yleisesti ottaen pienemmät kasvihuoneet ovat edullisempia kuin suuremmat kasvihuoneet ja muovikalvomateriaalit ovat yleensä edullisempia kuin lasi- tai polykarbonaattimateriaalit. Pienemmän kasvihuoneen voi saada muutamalla sadalla eurolla, kun taas suuremmat, kestävät ja laadukkaat kasvihuoneet voivat maksaa useita tuhansia euroja. Keskimääräinen hinta kasvihuoneelle liikkuu kuitenkin usein muutaman sadan euron ja muutaman tuhannen euron välillä.

Tarvitseeko kasvihuone rakennuslupaa?

Rakennuslupien tarve kasvihuoneen hankkimiseen riippuu monesta tekijästä, kuten kasvihuoneen koosta ja sijainnista. Pienet kasvihuoneet, jotka eivät ylitä tiettyä kokorajaa tai eivät sijaitse lähellä rajaa tai naapurikiinteistöä, voivat olla vapautettuja rakennuslupavelvoitteista. Suuremmat ja pysyvät kasvihuoneet voivat kuitenkin vaatia rakennusluvan, joka myönnetään yleensä paikallisilta rakennusvalvontaviranomaisilta. Rakennuslupaa haettaessa tulee yleensä esittää suunnitelmat kasvihuoneen sijainnista, koosta, käyttötarkoituksesta ja rakennusmateriaaleista. Rakennusmääräyksissä saattaa olla kuntakohtaisia eroja, jonka vuoksi on tärkeää varmistaa rakennusluvan tarpeellisuus aina oman kunnan rakennusvalvonnasta.

Mitä tulee ottaa huomioon kasvihuoneen asennuksessa?

Kasvihuoneen asentaminen voi olla haastavaa, mutta se kannattaa tehdä huolella, jotta kasvihuone kestää pitkään ja tarjoaa optimaaliset kasvuolosuhteet. Kun asennus tehdään ammattilaisten toimesta, voit olla varma siitä, että kaikki tehdään oikein ja kasvihuoneen käyttöönotto on helppoa. Netrauta tarjoaa kasvihuoneen asennuspalvelua, joka sisältää kaiken tarvittavan perustuksista aina sisä- ja ulkopintojen asentamiseen asti. Asennuspalvelumme on saatavilla Uudenmaan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Voit ottaa yhteyttä myös Netraudan myyntipalveluun. Kerromme mielellämme lisää asennuspalvelustamme ja autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan kasvihuoneen.

Mitä pitää huomioida kasvihuoneen pesemisessä?

Kasvihuoneen peseminen on tärkeä keväinen rutiini, joka auttaa pitämään kasvihuoneen terveenä ja hyvin hoidettuna. Vaikka kasvihuone olisi puhdistettu jo syksyllä, kevään lämpö herättää pieneliöt ja bakteerit, joten pesu on suositeltavaa tehdä uudelleen keväällä. Pesun aloittaminen sisäpuolelta on hyvä lähtökohta. Pieneliöt ja kasvustot voivat piileskellä koloihin ja rakoihin, joten on tärkeää käyttää pehmeää harjaa ja pesuainetta niiden poistamiseen. Voit käyttää kuumaa vettä avuksi, sillä se auttaa irrottamaan likaa. Ulkopuolen peseminen on yhtä tärkeää kuin sisäpuolen. Jos kasvihuoneen levyissä on UV-suojaus, ole varovainen niitä puhdistaessasi, jotta et vahingoita suojausta. Kennolevyjen väliin voi kerääntyä sammalta ja muita kasvustoja, joten ne on hyvä poistaa ja puhdistaa huolellisesti. Jos päädyt irrottamaan kennolevyjä, merkitse ne ennen irrottamista, jotta tiedät, kumpi puoli on ollut ulkopuolella. Kokonaisuudessaan kasvihuoneen peseminen sisä- ja ulkopuolelta keväällä auttaa pitämään kasvihuoneen puhtaana ja terveenä. Muista käyttää pehmeää harjaa ja pesuainetta, sekä tarvittaessa kuumaa vettä. Jos havaitset sammalta tai kasvustoa kennolevyjen välissä, poista levyt ja puhdista ne huolellisesti. Näin varmistat, että kasvihuoneesi on valmiina uuteen kasvukauteen.

Katsotuimmat tuotteet (10)

Parvekekasvihuone Viheraarni, 1230x700x500mm, eri värejä
Parvekekasvihuone Viheraarni, 1230x700x500mm, eri värejä
151,40  alk. 136,25 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.