1-100 / 310

310 tuotetta

1-100 / 310

310 tuotetta

Kasvihuoneet

Kasvihuoneet ovat puutarhanhoidon viimeisimpien trendien aallonharjalla. Voit ottaa askeleen kohti ekologisempaa elämäntapaa ja tuoda arkeen pientä luksusta tarjoamalla perheellesi ja ystävillesi oman kasvihuoneen tuoreita tuotteita vaikka joka päivä. Netraudan edullinen kasvihuonevalikoima sisältää runsaasti eri mallisia ja kokoisia kasvihuoneita, jotka ostat kätevästi netistä kotiin kuljetettuina. Kiirehdi siis ostoksille pika pikaa, jotta voisit nauttia oman maan antimista jo seuraavan sadonkorjuun aikaan!

Laadukkaat kasvihuoneet niin pihaan kuin parvekkeellekin

Huippuluokan valikoimastamme löydät varmasti sopivan kasvihuoneen tilan koosta ja muodosta riippumatta. Olemme varanneet sinua varten monipuolisen tarjonnan pieniä ja suuria, eri materiaaleista valmistettuja kasvihuoneita, jotka tilaat kätevästi netistä kotiin toimitettuina. Oletko koskaan ajatellut, miltä tuntuisi hakea yrtit ja pienvihannekset keittiötoimien lomassa supermarketin sijaan omalta parvekkeelta? Pienimpiä kasvihuoneitamme ovat parvekkeelle asetettavat kasvualustat ja parvekekasvihuoneet, joissa voit kasvattaa niin vihanneksia kuin yrttejäkin. Kun käytettävissäsi on enemmän tilaa, suosittelemme klassisia, kotipihalle asetettavia kasvihuoneita. Jos viljely on sinulle tärkeä harrastus, ja vietät sen parissa paljon aikaa, voit panostaa vaikkapa moniosaiseen kasvihuoneeseen, jossa viljelet kätevästi niin tomaatit, porkkanat, kesäkurpitsat kuin kauneimmat kesäkukatkin. Tuoreet oman kasvihuoneen tuotteet ovat taatusti herkullisia ja herättävät ihastusta kaikissa hyvän ruuan ja aitojen, puhtaiden raaka-aineiden ystävissä.

Valikoimamme kasvihuoneet on valmistettu huippumateriaaleista

Valittavissasi on kennolevyillä, lasilla tai turvalasilla varustettuja kasvihuoneita. Kun teet valinnan, kannattaa ottaa huomioon materiaalien kestävyys ja korjattavuus. Tukevaa kasvihuonetta voit kesäisin käyttää myös oleskelutilana, ja osaan kasvihuoneista on saatavilla lisävarusteena myös hyttysverkko. Voit siis nauttia auringonpaisteesta sinulle mieluisten kasvien keskellä, luonnon helmassa. Valitse mieleisesi kasvihuone ja nauti unelmiesi kotipuutarhasta. Meiltä löydät kasvihuoneiden lisäksi myös tarpeelliset ja laadukkaat pihakoneet.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16| 6.12. sulj.