Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Kasvihuone Metalcraft, 7,9m², 4mm turvalasi, kennolevykatto, musta

Tuotenumero:
OUT-142-2-12
 1. Asennuspaikka
  Espoo
  Espoo
  Forssa
  Helsinki
  Hyvinkää
  Hämeenlinna
  Järvenpää
  Kerava
  Klaukkala
  Lahti
  Lammi
  Lohja
  Loppi
  Mäntsälä
  Nurmijärvi
  Orimattila
  Padasjoki
  Porvoo
  Pälkäne
  Riihimäki
  Tampere
  Valkeakoski
  Vantaa
  Vihti
  Vääksy
2 490,00  1 799,00  Säästät: 691,00 
Saatavilla netistä: yli 25 kpl
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa 26.2.2024 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
30 päivän alin hinta: 1 999,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-4 arkipäivää
Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 99,00 €
★★★★★★★★★★
3.3
Tuotteen laatu 3.7
Käytön helppous 3.5
Ominaisuudet 3.8
Vastinetta rahoille 3.7
Kokoamisen helppous 2.3
Kasausohjeet 2.0
Kasvihuoneen koko
Tila loppui heti keskenRiittävän tilava

Jämäkkä Metalcraft on kaikille kotipuutarhureille soveltuva kasvihuone, jonka koko on noin 8 m². Tässä mustarunkoisessa kasvihuoneessa voit näppärästi kasvattaa omia vihanneksia ja kasveja. Kasvihuone soveltuu mainiosti myös pihamaan oleskelutilaksi, jossa voit esimerkiksi kahvitella ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Kasvihuoneen runko on alumiinia, seinät koostuvat 4 mm paksusta turvalasista ja katto on kestävää kennolevyä, joka on myös UV-suojattu. Kennolevykatto kestää mainiosti suomalaista ilmastoa ja tasaa myös kasvihuoneen sisälämpötilaa. Kasvihuone sisältää neljä kattoikkunaa tuulettamista ja ilmanvaihtoa varten. Toimitukseen sisältyvä alumiinisokkeli ehkäisee korroosion muodostumista. Sokkelissa on myös ankkurointirauta, jonka avulla kasvihuone voidaan tarvittaessa valaa maahan. Kennolevykattoisten kasvihuoneiden mukana ei toimiteta tiivistenauhaa, vaan katon tiivistäminen vesitiiviiksi tulee tehdä erikseen hankittavalla silikonilla.

Muistathan poistaa kasvihuoneen katolta liiallisen lumikuorman, sillä takuu ei kata lumikuorman ylipainosta johtuvaa katon romahtamista.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Metalcraft
 • Takuuaika: 8 vuoden takuu valmistusvirheille, ei kata lumikuorman ylipainosta johtuvaa katon romahtamista

Tuotteen mitat:

 • Harjakorkeus (cm): 228
 • Räystäskorkeus (cm): 154
 • Leveys (cm): 257
 • Syvyys (cm): 311
 • Pinta-ala (m²): 7,9

Tuotteen ominaisuudet:

 • Väri: Musta
 • Materiaali: Kennolevy, Turvalasi, 4 mm turvalasi
 • Kehyksen materiaali: Alumiini
 • Materiaalin tarkenne: Katto 6 mm UV-suojattua kennolevyä, alumiinirungon paksuus 2-2,5 mm, sokkeli alumiinia
 • Sisältää sokkelin: Kyllä
 • Kattoluukkujen lukumäärä: 4
 • Ovien lukumäärä: 2 kpl

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Rahtipaino (kg): 266,00
★★★★★★★★★★
3.3
Tuotteen laatu 3.7
Käytön helppous 3.5
Ominaisuudet 3.8
Vastinetta rahoille 3.7
Kokoamisen helppous 2.3
Kasausohjeet 2.0
Kasvihuoneen koko
Tila loppui heti keskenRiittävän tilava

Liitetiedostot

Videot

Arvostelut

Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Kasausohjeista iso miinus
  ★★★★★★★★★★
  Minulla ei oöe vertailukohteita, mutta tuote vaikuttaa melko laadukkaalta. Kasausohjeet kannattaisi päivittää. Ohjeet eivät etene loogisesti, eivätkä ole kovin tarkkoja. Tuotteen kasaus olisi sujunut todella paljon nopeampaa, mikäli ohjeita ei olisi tarvinnut selvitellä tai soveltaa itse. Huonojen ohjeiden vuoksi, vähintään yksi tähti pois, enkä voi suositella kokemattomalle kasaajalle.
  Lomamökiltä · 5.2.2024
  Hei! Kasausohjeet eivät ole hyvät. Aiheutti kasaamista, purkamista ja jouduimme jopa poraamaan uusia reikiä kun myöhemmin selvisi, että eräät palkit olivat väärinpäin. Naurua kyllä piisasi.Mukana olleet ohjeet olivat ruotsinkieliset.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Mainio kasvihuone
  ★★★★★★★★★★
  Kaunis ja toimiva kasvihuone tuli. Osia oli paljon ja kokoamista riitti. Ohjeet olivat ylimalkaiset, joten rakenne ja kokoamisjärjestys pitää ymmärtää ensin, jottei joudu purkamaan. Kattoluukkujen tiivistystä pitää vielä miettiä.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Tuote hyvä, ohjeet eivät
  ★★★★★★★★★★
  Kasvihuone itsessään vaikuttaa olevan hyvälaatuinen mutta mukana tulleet ohjeet eivät. Ohjeet jotka tulivat mukana olivat ruotsinkieliset. Netraudan tuotesivulta löytyy suomenkielinen ohje, jonka voi tulostaa. Tässä ohjeessa ongelma on se, että osanumerot, lähinnä ruuvit ja muoviosat, eivät täsmää eli luultavasti suomenkielinen ohje on vanha versio tms. Lisäksi ohjeissa on epäloogisuutta; polykarbonaattilevyjen muovisuojien väri kertoo kummalla puolella niissä on UV-suojaus. Tämä kerrotaan sivulla 3. Levyt asennetaan sivulla 17 eli helposti voi mennä ohi tällainen tieto. Pultteja ja muttereita ei ole yhtään ylimääräistä, ei kannata tiputtaa yhtäkään. Muutama mutteri oli myös rikki eli ei mennyt pultin jengoille. Onneksi itseltä löytyi korvaavat mutterit. Kasaamiseen saa varata muutaman päivän.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Kasausohjeet huonot
  ★★★★★★★★★★
  Kasausohjeet alkavat ikkunoiden ja oven kasaamisesta.. Sokkelin kasaus ok, mutta sitten pitäisi ruuvata ruuveja sokkeliin, kun on unohdettu kertoa mitä ruuveilla tulee kiinni. Sen verran meni aikaa ohjeiden tulkinnassa, että sokkelin jälkeiset jää keväälle. Pakkasessa kurja kasata ja puolivalmis rakennus tuskin kestää kevääseen. Silikonilla pitäisi tiivistää kattolevyt. Ei onnistu pakkasessa. Kehutaan itsekierteyttäviä ruuveja.. reikä porattava niitä varten, muuten valmistuu vasta sitä seuraavsna keväänä...
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Upea kasvihuone oleskelutila minulle
  ★★★★★★★★★★
  Kun sain suorat osat (kuljetusvaurio) niin upea tuli
  Vastaus - Tuotetuki Netrauta.fi · 1.9.2022 :
  Kiitos tuotearvostelustasi.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 6. ★★★★★★★★★★
  Hyvä. Hinta laatu suhde kohdillaan.
  ★★★★★★★★★★
  Hyvänkokoinen kasvihuone, joka esteettisesti myös kaunis turvalasilla. Kennokatto suojaa kasveja. Kasaaminen kesti kaksi päivää. Mies ja lapsi 11v.kasasivat kahdestaan. Jonkin verran puuttui pultteja, kasausohjeet eivät olleet loogiset ja joutui purkamaan. Ollaan kuitenkin tyytyväisiä ostokseen. Sopii pitkillekin ihmisille ja mahtuu myös istuinryhmä kasvien lisäksi. On vielä sisustamatta, mutta hyvä siitä tulee.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 5 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Peeta · 20.7.2023
  Meillä on ajatuksena rakentaa pihalle puinen terassi ja laittaa kasvihuone sen päälle. Vaatiiko asennus terassin alle betonia tms. pysyäkseen turvallisesti paikoillaan? Kasvihuone kiinnitetään ilmeisesti sokkelilla terassiin.
  1. UusiOmistaja · 5.8.2023
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Meillä vastaava kasvihuone asennettu edellisen omistajan toimesta suoraan terassin päälle. Kiinnitys terassilautoihin lähinnä terassiruuveilla "kiilaamalla" eli ettei häkkyrä lähde tuulien mukana. Hyvin on kestänyt, kun vaan terassi ei nitku ja natku.
 2. 1vastaus
  ItKa · 6.6.2023
  Hei, mikä on sokkeliin kiinnitetävien z08- ruuvien tarkoitus ja mistä suunnasta ne porataan kiinni sokkeliin? Sivulta vai päältä?
  1. kolmekasi · 11.6.2023
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Z08 (poraruuvi?) on ikkunoiden/ovien tukien kiinnitystä varten. Ohjetta tähän syystä tai toisesta pari sivua myöhemmin (s.11). Kannattaa katsoa tarkasti tuolta sivulta ruuvien porauskohdat (viivapainauman kohdalla). Kasauksen edetessä, tulee vielä monia vastaavanlaisia ongelmia eteen.
 3. 1vastaus
  greenhouse11 · 8.7.2022
  Miten L03-osat kiinnitetään alhaalta sokkeliin, L03 ei tunnu sopivan millään tuohon sokkelin jatkekohtaan. Asennusohje on, mutta silti tämä kohta tuottaa päänvaivaa. Tuote on Kasvihuone Metalcraft 7,9 m² 4 mm turvalasi. 
  1. Kaj04 · 9.7.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Asensin juuri 8,2 m2 kasvihuoneen. Jos sama rakenne, niin L03 tulee kiinni L08C ja L08B:n väliin. Ennenkuin asennat L08C:n ja L08B:n sokkeliin ruuveilla kannattaa asentaa L03 kiinni pulteilla L08C ja L08B. L08C:n ja L08B:n väliin tulee tuo L03 , joka siis on T muotoinen.
 4. 1vastaus
  Aruska · 2.5.2022
  Kuuluuko perustoimitukseen yhtään automaattista kattoluukun avaajaa?
  1. Tuotetuki Netrauta · 3.5.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Kasvihuoneeseen ei sisälly automaattista kattoluukun avaajaa. Tuuletusluukun avaajan voi tilata erikseen esimerkiksi täältä: https://www.netrauta.fi/kasvihuoneen-tuuletusluukun-avaaja-premium-metalcraft-automaattinen.
 5. 2vastausta
  Ra60 · 20.4.2022
  Tuleeko ikkunan tiivistekumi asentaa sisä vai ulkopuolelle vaiko molemmille puolille? kattolevyjen tiivistys silikonilla sisä vai ulko puolelta ...katolta päin ehkä hankalaa. Millainen silikoni sopii tarkoitukseen?
  1. Upean paksu pörriäinen · 30.5.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Minä asensin tiivisteen ulkopuolelle jolloin sadevesi ei pääse valumaan rungon ja lasin rakoon. Molemmin puolin tiivistettä ei saisi paikalleen. Tiiviste on epäsymmetrinen. Kannattaa kokeilla asentaa tiiviste molemmin päin jolloin hoksaa että kumpi asennustyyli on oikea. Ero on selkeä, toinen tyyli estää tehokkaasti veden pääsyn rakoon. Tiivisteen asennuksessa kannattaa käyttää jotain metallista tai kovamuovista noin peukalonpään kokoista pyöreää työkalua apuna. Sillä saa vedettyä tiivisteen päältä kätevästi jolloin tiiviste istuu hyvin ja tiiviisti paikalleen.
  2. Tuotetuki Netrauta · 22.4.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Valmistaja on ohjeistanut, että silikoni tulisi asentaa ulkopuolelle. Tarkempia ohjeita silikonista tai käytöstä ei valitettavasti ole.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.