Juliana – Tanskalaista laatua puutarhaan

Juliana perustettiin Tanskassa vuonna 1963 ja 70-luvulta lähtien yritys on tehnyt jatkuvaa tuotekehitystä laadukkaiden ja kasvien kasvuominaisuudet huomioivien kasvihuoneiden valmistamiseksi. Vuonna 2009 Juliana osti perinteikkään englantilaisen Halls Greenhouses -yrityksen, minkä jälkeen Julianasta tuli yksi Euroopan merkittävimmistä toimijoista alallaan.

Juliana-kasvihuoneet sopivat niin harrastelijalle kuin vaativammallekin viherpeukalolle. Kasvihuone voidaan valita käyttötarpeesta riippuen joko kennolevyllä tai lasilla. Kaikki mallit voidaan hankkia joko perinteisellä kasvihuonelasilla tai kennolevyllä, joka eristää lämpöä ja kestää kolhuja. Lukollisen saranaoven yläosa voidaan avata tuuletusta varten ja sadeveden talteenotossa auttaa kattoluukut, räystäskourut sekä pitkät syöksytorvet. Kennolevyllisissä malleissa on lisäksi suoja sekä kiinnityslistat ala- ja yläreunaan. Listat estävät roskien pääsyä kennojen sisään ja parantavat samalla kennolevyjen lämpöeristystä.

Juliana-kasvihuoneisiin on saatavana useita käteviä lisätarvikkeita kuten erikokoisia hyllyjä ja pöytiä sekä lämmityslaitteita tilapäiseen lämmitykseen hallalta suojaamiseksi. Mallistosta löytyy esimerkiksi kennolevymalleihin soveltuva kattoluukun avaaja, joka on hauska idea kokeneemmallekin puutarhaharrastajalle. Lämpötunnistuksen avulla toimivassa avaajassa on lisäksi jousimekanismi, jonka avulla luukku menee kiinni ellei se sulkeudu omalla painollaan.

Valikoimasta löytyy lisäksi näppärän pieniä kasvihuoneita, jotka mahtuvat pieneenkin tilaan. Etuseinän korkeus on mallista riippuen n. 140 cm ilman perustusta ja harjakorkeus on lähes kaksi metriä, mikä helpottaa sijoituspaikan löytämistä. Mini-malleja voidaan koota vierekkäin useampia, jolloin saadaan yhtenäinen leveämpi malli.

1-14 / 14

14 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-14 / 14

14 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18