Vakiojalkalista Quick Step, 1291, 58x12x2400mm, vaalea tammi, valkaistu

Tuotenumero: QS3537038
11,00 
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00 € (erillisrahtituote)

Toimituskustannukset voimassa Manner-Suomessa akselilla Helsinki - Oulu. Muualle Suomeen tilatessasi ota yhteys asiakaspalveluumme.

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattianpäällysteiden edelläkävijä. Nämä standardimalliset, korkealaatuiset jalkalistat on suunniteltu sopimaan jokaiseen sisustukseen. Quick Step laminaattilattia näyttää upealta ja sen pintavii...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Vakiojalkalista Quick Step, 1291, 58x12x2400mm, vaalea tammi, valkaistu kuvaus

Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattianpäällysteiden edelläkävijä. Nämä standardimalliset, korkealaatuiset jalkalistat on suunniteltu sopimaan jokaiseen sisustukseen. Quick Step laminaattilattia näyttää upealta ja sen pintaviimeistelyt ovat luonnollisia. Scratch-Guard-käsittely tekee pintakerroksesta kulutusta kestävän. Quick Step laminaattilattia on antistaattinen, roiskeenkestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen.

Patentoidun Uniclic-pontin ansiosta lattialla on markkinoiden helpoin asennus. Uniclic-pontilla on ainutlaatuinen Pysyvästi yhdessä -takuu. Quick Step lattioihin löytyy täydellinen tarvikevalikoima, alkaen kuosiin sopivista jalkalistoista aluskatteisiin ja viimeistelyprofiileihin. Lattia soveltuu lattialämmitysjärjestelmien kanssa käytettäväksi. Quick Step laminaatilla on rakennusmateriaalien päästöluokitus M1 ja pohjoismainen joutsenmerkki.

Vakiojalkalista Quick Step, 1291, 58x12x2400mm, vaalea tammi, valkaistu

  • Koko: 58x12x2400mm
  • Quick Step-vakiojalkalistoista löytyy jokaiseen lattiaan täysin sopiva väri
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset